23 Mayıs 2020

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı + Senaryo aşırı klişe, diyenler var +

Hande Erçel Instagram, 12 milyon+ takipçi, Kerem Bursin Instagram 2 milyon+ takipçi... İki popüler ismin bir araya geldiği Sen Çal Kapımı elbette çok konuşuluyor ama bu kez dizinin senaryosu yoğun eleştiri altında! Twitter yıkılıyor 'Böyle klişe senaryo mu olur' diye. Şimdi dizinin konusuna, senaryosuna, oyuncu kadrosuna, hangi kanalda yayınlanacağına dair bilgileri verelim; özetle Sen Çal Kapımı dizisi hakkında her şeye birlikte bakalım.
"SEN ÇAL KAPIMI" KADROSU
MF Yapım’ın Sen Çal Kapımı dizisinde yönetmen Ender Mıhlar. Dizinin senaryosu ise Ayşe Üner Kutlu’ya ait. Fox TV'de yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan.
HANDE ERÇEL'İN KEREM BURSİN HAKKINDAKİ İLK AÇIKLAMASI
Hande Erçel "Sen Çal Kapımı" dizisi hazırlıkları devam ederken Kerem Bursin sorularına cevap verdi: "Çok mutluyum onunla çalıştığım için, olağanüstü bir insan"
RACHEL ARAZ İLE HANDE ERÇEL INSTAGRAM CANLI YAYINI
SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Dizinin çekimlerinin Haziran’da İstanbul’da başlaması planlanıyor.
KEREM BURSİN'DEN ALEM DERGİSİ INSTAGRAM CANLI YAYININDA AÇIKLAMALAR
SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ KONUSU / SENARYOSU
Romantik komedi olarak tanımlayabileceğimiz dizinin konusu şöyle: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.
Videoyu paylaş: