4 Haziran 2020

Zoom kullanma kılavuzu: Uygulama nasıl indirilir, kurulur ve kullanılır? + Zoom Meeting hakkında her şey +

Koronavirüs günlerinde hayatımızda birçok şey değişti, evden çalışma / uzaktan çalışma / uzaktan eğitim yaygınlaştı ve faydalı uygulamalar arasından bir tanesi öne çıktı: Zoom. Çünkü birçok kişi evden toplantı düzenlemek ve toplantılara katılmak için video konferans uygulaması Zoom'a ihtiyaç duydu. İşte sonuç: Zoom Video Communications, şirketin 2021 mali yılının ilk çeyreğini kapsayan ve 30 Nisan 2020’de sona eren dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Zoom’un birinci çeyrek toplam geliri geçen yıla göre 122 milyon dolardan 328.2 milyon dolara yükseldi. Aynı dönemde şirketin net kârı ise 2.2 milyon dolardan 27 milyon dolara çıktı. Peki bu görüntülü görüşme uygulaması nasıl kullanılıyor ya da ilk adımlar: bilgisayara / cep telefonuna nasıl kuruluyor, nasıl çalıştırılıyor? Zoom'la ilgili her şey Videolararası'nın videolu anlatım tarzıyla aşağıda.

ZOOM PROGRAMI - Zoom Meeting Türkçe Anlatım / Abdulkadir Sefi Youtube Kanalı

Zoom'un kurucusu ve CEO’su Eric S. Yuan: “Zoom platformunun bu yılın birinci mali çeyreğinde dünyanın dört bir yanındaki artan kullanım oranları bizi çok mutlu etti. COVID-19 krizi, Zoom kullanarak dağıtık, yüz yüze etkileşimler ve bir arada çalışmaya yönelik talebi artırdı. İnsanlar Zoom’u iş, eğitim ve kişisel hayatlarına entegre ettikçe, kullanım senaryolarının sayısı da hızla arttı. En iyi online eğitim deneyimini sağlayabilmek için dünyanın dört bir yanında Zoom’u seçen 100 binden fazla K-12 seviyesinde okulun da aralarında bulunduğu, benzeri görülmemiş bir ücretsiz katılımcıyı da Zoom ile destekledik.”

Zoom telefona nasıl indirilir, nasıl kurulur? Zoom'da hesap açmadan da görüntülü görüşmelere katılabilirsin, merak edersen Zoom'da nasıl hesap açılacağı da bu videoda.

Zoom programı nasıl kullanılır? Öğretmenlere özel bu videoda "Öğrenciler beni duyuyor mu, görüyor mu? Hangi öğrenciler sınıfta, derse katılıyor? Ders materyalleri ekrana nasıl yansıtılır?" gibi güncel sorulara da cevap veriliyor. Zoom üzerinden ders yaparken karşınıza çıkabileceklerin de çözüm yolları anlatılıyor.

Videoyu paylaş: