15 Ekim 2020

Maria Sharapova'nın içinde bowling salonu olan evi

Maria Sharapova, ABD'nin Los Angeles kentindeki evinin kapılarını açıp evinini dekarasyonunu anlattı. (Not: Evin videosunu yazının sonunda izleyebilirsiniz)

"Her zaman Japon tarzı bir ev istemiştim. Girişte bir çamın ve çeşmenin olduğu bir avlu yer alıyor. Yüksek tavanlı giriş, insanı sahilde hissettiren hava ve ışığın gelmesini sağlıyor. Önceki evimde birçok sanat eserim vardı. Burası beton duvarlarla çevrili. Aslında bütün tablolarımı duvarlara yerleştireceğimi düşünüyordum. Ama betonun kendisi de aslında bir sanat eseri... Bu nedenle sanat eserleri konusunda daha minimalist bir çizgi izledim"


"Oturma odası, evin en sevdiğim odalardan biri... Burada eğlenmek, misafir ağırlamak için çok zaman geçiriyorum. Camlar tamamen açılabiliyor"


"Havuzun eve yakın olmasını özellikle istedim. Havuz ile ev arasında çim istemedim. Mutfaktan baktığımda suyu görmek istiyorum"


"Güneş battıktan sonra buradaki şömine, büyülü bir ortam yaratıyor. Hava kaç derece olursa olsun, burada epey zaman geçiriyoruz. Açık havada yaşamı seviyorum"


"Burası evdeki en rahat oda... Evin diğer kısımlarından ayrı, sessiz bir köşe... Ofis için özel bir alan ayırmadım, ama burada kendimi telefomunla ya da bilgisayarımla çalışırken buluyorum"


"İnsanlar burayı gördüklerinde pek beğeniyor. Arka fonda bambu ve önde Bali tarzı bank... Mimarlıktan anlamasanız da güzelliğini takdir ederseniz"


"Bu evi dizayn ederken, bir bodrum katın da olmasını istedim. Evin boyutları nedeniyle uzun bir bölüm vardı. Mimarım birkaç bowling alanı modeli gösterdi. Gördüğümde ne kadar harika olabileceğini düşündüm. Bu bowling salonu, evin en beklenmedik yönü oldu. Aslında ben bowling'e düşkün biri değilim. Arkadaşlarımla bazen gelip bowling oynuyorum. Çok eğlenceli ve çok gürültülü oluyor. Evde birisinin uyumadığına emin olmak gerekiyor"


Maria Sharapova'nın evinin videosu...

Videoyu paylaş: