29 Aralık 2020

Ya Sev Ya Sat sunucuları Hilary ve David kimdir ?


Ya Sev Ya Sat programı TLC kanalının en çok ilgi çeken ev/dekorasyon programları arasında... Orijinal adı Love It or List It olan Ya Sev Ya Sat programını Hilary Farr ile David Visentin sunuyor. Tasarımcı olan Hilary Farr, çiftlerin evlerini istekleri doğrultusunda yeniden dekore ediyor. Emlakçı olan David Visentin de çiftlere bütçeleri doğrulsunda istedikleri özellikleri olan evler bulmaya çalışıyor. İşte Ya Sev Ya Set programı hakkında kısa bir bilgi ve Hilary Farr ile David Visentin hakkında merak edilenler...

Ya Sev Ya Sat nerede çekiliyor, ne zaman başladı?

Ya Sev Ya Sat, 2008 yılında ilk olarak Kanada'da başladı. 2014 yılında Amerika'ya transfer oldular ve program şu an ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde çekiliyor. 'Ya Sev Ya Sat sunucuları Hilary ile David birbirleriyle evli mi?' diye merak edenler oluyor. Hayır değiller.

Hilary Farr kimdir?

Hilary Farr, 31 Ağustos 1951 tarihinde Kanada'nın Toronto kentinde dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik yılları İngiltere'nin başkenti Londra'da geçti. Burada birkaç filmde küçük rollerde oynadı.

Gençlik yıllarında ABD'nin Los Angeles kentine taşındı. Bir yandan Hollywood dünyasında şansını denerken, diğer yandan geçinmek için ev yenileme ve dekorasyon işlerinde çalıştı. Oyunculukta başarılı olmasa da, ev yenileme işini ilerletti. ABD, Kanada, İngiltere ve Avustralya'da birçok kişinin ev yenileme projelerini üstlendi. 2008 yılında da Ya Sev Ya Sat programına başladı.

David Visentin kimdir?

David Visentin, 28 Haziran 1965 tarihinde Kanada'nın Toronto kentinde dünyaya geldi. 1987 yılında emlakçılık yapmaya başladı. 2008 yılından beri de Hilary Farr ile Ya Sev Ya Sat programını yapıyor.

-------------

Hilary'nin oğlu Josh ve torunlarından gelen 'Anneler Günü' videosu...

Videoyu paylaş: