5 Nisan 2021

Bu Nasıl Otel sunucusu Anthony Melchiorri kimdir ?

Bu Nasıl Otel (Hotel Impossible), TLC kanalında ilgi çeken programlar arasında yer alıyor. Program, TLC'den sonra TRT Belgesel kanalında da yayınlanmaya başlandı. Bu Nasıl Otel programını Anthony Melchiorri sunuyor. Anthony Melchiorri kimdir, yaşı, iş tecrübeleri, ailesi gibi bilgileri içeren bir yazı hazırladık.


Orduda çalıştı: Anthony Melchiorri, 24 Mayıs 1965 tarihinde Brooklyn, New York'ta dünyaya geldi. Amerikan Hava Kuvvetleri'nde protokol subayı olarak çalıştı. Melchiorri o günleri "Ordu benim hayatımı kurtardı. O zamana kadar hayatıma yön verecek bir amaç yoktu" diye anlatıyor.

İş hayatı: Otelcilik kariyerine lobide çalışarak başladı. Sonrasında gece müdürü, operasyon müdürü, genel müdür olarak adım adım yükseldi. Genel müdürü olduğu Lucerne Hotel, New York Times gazetesinin seyahat eki tarafından en iyi hizmet veren otel seçildi. Daha sonra Algonquin Hotel'de genel müdürlük görevini üstlendi. Algonquin Hotel aslında eskiden oldukça popüler bir oteldi. Anthony'nin göreve başladığı dönemde eski şatafatını kaybetmişti. Sorunları tespit etti ve yaptığı değişiklikler sayesinde otel eski günlerine döndü. Bu başarıları Melchiorri'yi yönetim kurulu başkanlıklarına yükseltti. Nickelodeon Hotel and Resort ve New York Hotel Management Company şirketinden başkan vekilliği, Tishman Hotels şirketinde yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

Kendi şirketini kurdu: Anthony Melchiorri, otel yönetimi konusundaki tecrübelerinden sonra kendi şirketini kurmaya karar verdi. Argeo Hospitality isimli danışmanlık şirketinde işletmelere danışmanlık hizmeti veriyor.

Televizyon yapımcılığı: Türk izleyiciler genel olarak Anthony Melchiorri'yi TLC kanalındaki Bu Nasıl Otel (Hotel Impossible) programıyla tanıyor. Melchiorri, Bu Nasıl Otel'in sadece sunucusu değil, aynı zamanda yapımcısı. Bu Nasıl Otel 2012 yılında başladı ve 2017 yılına kadar devam etti. Toplamda 124 bölüm çekildi. 2014 yılında da programın yeni bir versiyonu olan Hotel Impossible: Undercover çekildi. Ancak bu program tutmadı. Hotel Impossible: Undercover'da Anthony'nin ekibi müşteri gibi otellere gidiyor ve gizli kamerayla aksaklıkları videoya çekiyordu.

İşin ilginç yanı Anthony Melchiorri yapımcılık dünyasına ilk olarak 2008 yılında adım attı. Wisegal isimli bir televizyon filminin yapımcılığını üstlendi. Bu film, Anthony'nin otelcilik kariyeri dışında çok farklı bir alanda yaptığı bir iş oldu. Wisegal filminde Alyssa Milano, Jason Gedrick ve James Caan oynadı.

Wisegal filminin fragmanı:



Kendi markası var: Televizyon ve danışmanlık dışında başka işleri de var. Konuşmalar yaparak para kazanıyor. Ayrıca, otellerde kullanılmak üzere üretilen şampuan, havlu, bornoz gibi ürünlerin olduğu ve kendi adını verdiği bir ürün markası var.
Anthony, evli ve 3 kız çocuğu babası.
Videoyu paylaş: