2 Mart 2022

Pelinay İgit kimdir, yaş, boy, kilo, burcu


Pelinay Yiğit değil, Pelinay İgit... Kendisi de soyadıyla ilgili konuyu "Bazı arkadaşlarım soyadımın İgit olduğunu yıllar sonra öğreniyor. Yiğit olsa her şey daha kolay ama soyadım Yiğit değil" diye açıklıyor. Pelinay İgit kimdir diye merak edenler için bir yazı hazırladık.

Kaç yaşında? 24 yaşında
Doğum tarihi: 13 Şubat 1999
Sevgilisi: Dorukhan Aköz (Mart 2023 - )
Burcu: Kova
Yükselen burcu: Başak
Okulu: Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik bölümü (Yarıda bıraktı)
Kilo: 52 kilo
Boyu: 1.75 metre
Kardeşi var mı? Kardeşi yok, ailenin tek çocuğu
En sevdiği dizi: Prison Break
Hangi liselerde okudu? Doğa Koleji, Beykent Koleji ve temel lise
Eski sevgilisi: Ozan Dolunay (Ocak 2021 - Ağustos 2022)

Kilolu bir dönemin oldu mu?

"Hayır hiç olmadı. Çocukluktan beri kilo alma problemim vardı. Kilo alamıyordum. Spora başlayınca kilo almaya başladım. Sporda çok fazla enerji yaktığım için daha fazla yeme ihtiyacı duydum. Kilolar aldım ama sonra yine verdim maalesef."

İlk dövmesini ne zaman yaptırdı?

"Yanılmıyorsam 15 yaşındaydım."

Modellik yaptı mı?

"Modellik yaptığım oldu. Gerçekten benim yapabileceğim bir iş değil. Sürekli güzel gözükmek çok yorucu bir iş. Onu giy, onu çıkart, şöyle poz ver, böyle poz ver. 5 saat modellik yapmak, 10 saat ayakta stand'ta çalışmaktan daha fazla yorar."

Nasıl Influencer oldu?

"Ben 'Influencer olacağım' diye başlamadım. Sadece Instagram'a fotoğraf atıyordum ve atmaya devam etti. Etkileşim aldıkça hevesim arttı. Bir yerden sonra fotoğraf çekmek için dışarı çıkmaya başladım. Kondim yapıp bir arkadaşımla buluşuyordum. Birbirimizin fotoğrafını çekip eve dönüyordum. Seneler sürdü bu süreç. Ve kendimi burada buldum. Devamlılık isteyen bir işi bu. İnsanlar devamlılık istiyor."

Ozan'la birlikte yaşamaya nasıl karar verdi?

"30 günlük bir kapanmada birlikte kaldık. '30 gün birlikte kalabiliyorsak, birlikte de yaşabiliriz' dedik. Öyle karar verdik."

Çaldığı bir enstrüman var mı?

"4 yıl keman çaldım ama sonra bıraktım."


Pelinay İgit'in yeni evinin videosu...



Kaynak: Pelinay İgit
Videoyu paylaş: