30 Aralık 2023

Alper Rende ile Betül Çakmak neden ayrıldı, nasıl barıştı?


Alper Rende ile Betül Çakmak, internet fenomenlerini takip edenler için çok yakından tanıdıkları iki isim... İkili, uzun süren bir ilişkiden sonra ayrılmıştı. 2013 yılında tanışan ikili, 2014'ün ilk günlerinde bir ilişkiye başlamıştı. Sonrasında ilişkileri yaklaşık 8 yıl sürmüştü. 2 yıllık bir aradan sonra Alper-Betül çifti tekrar ilişki yaşamaya başladı. Hayranlarının soruları üzerine Alper ile Betül ilişkileri hakkında bazı sorulara yanıt verdi.

Alper Rende ve Betül Çakmak neden ayrıldı?

Betül Çakmak: "İlişki çok uzun süre devam edince birbirimize küçük küçük kızdığımız şeyler oldu. Onlar zaman içerisinde birikti. Eve kapanma döneminde çok fazla vakit geçirmemiz, birlikte iş yapıyor olmamız, birbirimize küçük küçük kızgınlarımızın birikmişliği ve ilişkiye devam edememe hissi..."
Alper Rende: "Bir dönem birlikte yaşıyorduk. Birlikte ofise gidiyorduk. Toplantı oluyordu, birlikte gidiyoruk. İş seyahatine birlikte gidiyorduk. Tatile birlikte gidiyorduk. 7/24 birlikteydik. Betül'e 'Arkadaşlarla kahve içim' diyordum, Betül 'Ben de gelim' diyordu. Aynısını ben de yapıyordum."

Alper Rende ve Betül Çakmak nasıl tekrar barıştı?

Betül Çakmak: "Alper bir dönem hiçbir şey yapmamaya başladı. Youtube'a video çekmiyordu, kimseyle görüşmüyordu. Alper'in böyle olması beni çok rahatsız ediyordu. Çok akıllı ve çok üretken birisi, eski düzenine dönmesini istiyordum.
Alper Rende: "Konunun Betül'le ilgisi yoktu. Ben Survivor'da çok yoruldum. 3 ay Survivor'da kaldım. İnsan içine çıkasım gelmiyordu."
Betül Çakmak: "'Alper böyle yapma, çok güzeil bir sistemin var, aklına güvenebileceğin bir ekibin var. Bir şeyler yapabilirsin' dedim. Alper de 'Sen yoksun' dedi."
Alper Rende: "Bunları konuşurken sarılmıştık, barışacağımız belliydi. İkimiz de birbirimizi özlemişiz"

Yaptıkları açıklamanın tamamını bu videodan izleyebilirsiniz:

Videoyu paylaş: