30 Kasım 2020

İkinci El Kralları / Dmax oyuncuları Les, Ashley ve Seth kimdir ?

İkinci El Kralları, Dmax kanalının en çok ilgi çeken programlarından biri... Peki programdaki insanlar gerçekten rehine dükkanı mı işletiyor yoksa oyuncu mu? İkinci El Kralları programındaki Les, Ashley ve Seth'ten oluşan Gold ailesi kimdir?

Orijinal adı Hardcore Pawn olan İkinci El Kralları programındaki Gold ailesi gerçekten bir rehine dükkanı işletiyor. Les Gold ailenin babası ve American Jewelry & Loan dükkanın sahibi... Ashley ve Seth de çocukları... İkisi de dükkanın ortaklarından. İkinci El Kralları, 2009 ile 2015 yılları arasında yayınlansa da programın hayranları Les ve Seth ile fotoğraf çektirebilmek için dükkana gelmeye devam ediyor. Biz programda tek bir dükkan görüyoruz. Ancak, American Jewelry & Loan'ın Detroit'te iki şubesi daha var.

LES GOLD


Les Gold, 20 Haziran 1950 yılında dünyaya geldi. 12 yaşında pizzacıdan aldığı pizzaları okulda dilim pizza olarak satarak para kazandı. 1978 yılında 28 yaşındayken rehine dükkanını açtı. 1998 yılında bağımsız yapımcı Richard Dominick, Les Gold'un televizyon reklamını izleyince fırsatı gördü ve bir reality şov fikri ile Les'e gitti. Les'in oğlu Seth isteksiz davrandı ancak Les fikri beğendi ve kameraların mağazasına alınmasına izin verdi. Böylece Hardcore Pawn programı doğmuş oldu. 2009 yılında başlayan İkinci El Kralları programı, 2013 yılına gelindiğinde bölüm başı 3 milyon izlenmeye ulaşmıştı.

Les ayrıca 2013 yılında 'For What It's Worth: Business Wisdom from a Pawnbroker' isminde bir kitap çıkardı. Kitap, kendisini ve rehin dükkanı işletmenin püf noktlarını anlatıyor.

SETH GOLD VE ASHLEY GOLD


Seth, 23 Şubat 1981 yılında dünyaya geldi. Michigan Üniversitesi'nin işletme bölümünden mezun oldu.

Ashley, 7 Ocak 1978 yılında doğdu. Michigan Eyalet Üniversitesi'nin Otel ve Restoran Yöneticiliği bölümünden mezun oldu. Ayrıca Gemological Institute'te elmas üzerine eğitim aldı. 2003 yılında Jordan Broad'la evlendi ve çiftin bir oğlu var. Evlendikten sonra günlük hayatında Ashley Broad adını kullanıyor.

Not: Ashley, İkinci El Kralları çekilirken babasının şirketinde çalışıyordu. Daha sonra kendi kuyumculuk şirketini kurmak için babasının şirketinden ayrıldı.



80'li yıllarda Gold Ailesi... Seth ve Ashley'nin çocuklukları...

Videoyu paylaş: