11 Mart 2022

Sera Korkmaz (the Sera) kaç yaşında, kimdir, burcu, kardeşi var mı, nerede yaşıyor?


Sera Korkmaz, Tiktok fenomenleri arasında öne çıkan isimlerden biri... Tiktok'ta tam 7.5 milyon takipçisi var. Instagram'daki takipçi sayısı 608 bin, Youtube'daki abone sayısı da 519 bin oldu. Biz de Sera Korkmaz hakkında çeşitli bilgilerin olduğu bir yazı hazırladık.

Doğum tarihi: 6 Aralık 1996
Kaç yaşında? 27 yaşında
Doğum yeri: İstanbul
Kaç kilo? 51
Burcu: Yay
Sevgilisi: Adem (@Obeyfendimen)
Kaç kardeşler? Toplam 3 kardeşler. Sera en büyükleri.
Nerede yaşıyor? Maslak, İstanbul (22 Ekim 2021 tarihli açıklamasından)

Sosyal medyaya nasıl başladın?

"Fenomen olmak, insanlar beni tanısın amacım yoktu. Instagram'da musical.ly diye bir uygulama gördüm. O zamanlar adı Tiktok değil, musical.ly'di. Orada insanlar videolar çekiyorlardı ve efekler vardı. Ben de bu efekleri kullanıp Instagram'da story'imde paylaşırım diye düşündüm. Arkadaşlarımın görmesi için yaptım. Musical.ly'de de videoyu paylaşmadan telefonunuza indiremiyorsunuz. Paylaşmak zorundasınız. Ben de videoyu paylaşmak durumunda kaldım. Ama herhangi bir amacım yok, sıfır takipçim vardı. Bir baktım, musical.ly'de paylaştığım video 500 bin-1 milyon izlenmiş. Başka videolar paylaşıyorum, onlar da çok fazla izleniyor. Hiç takipçim yokken bir anda 15 bin-20 bin-100 bin takipçi derken bir şeyin içine düştüm. Bir anda oldu ama beni çok mutlu etti. O insanların sevgisi bana ilaç gibi geldi diyebilirim."

Hiç dizisinde oynadın. Senin için nasıl bir deneyimdi? Oyunculuk yapacak mısın?

"Hiç dizisinden önce oyunculuk planlarım vardı. Oyunculuk yapmadan önce oyuncu olmak istiyordum. Oyunculuk yaptığım sırada 'Ben bunu yapamam' dedim. Çok zor. Sabah 7'de uyanıp 2 gün boyunca sette olduğumuz oldu. Ben bu arada sosyal medyaya da içerik üretmeye çalışıyordum. Aynı zamanda metinler ezberliyoruz. Bir makyaj yapılıyor, 2 saat sürüyor. 5-6 saat soğukta bekliyoruz. Varilde ateş yakılmıştı. Varilin başında ısınıyoruz, sıcak olunca biraz geri çekiliyorum. Otele gidince bacaklarımdaki damarların çatladığını gördüm, sıcak-soğuk yapmaktan. Çok zordu oyunculuk."

Estetik var mı?

"Sadece burnumda estetik var. Onun dışında estetiğim yok."

Annenle baban ayrı mı?

"Hayır değiller."

Neden ailenden ayrı yaşıyorsun?

"Tek başıma yaşıyorum. Çocukluktan beri böyle bir hayalim vardı. Özgürlüğüme çok düşkün olduğum için hayatımdaki herhangi birinden izin alma huyum yok. Kendi evimde kalmak, istediğim saatte girip çıkmak benim için çok önemli."

Youtube kanalı: TheSera
Instagram hesabı: sserakorkmaz
Tiktok hesabı: sera

Kaynaklar: BiBaşka - The Sera
Videoyu paylaş: