6 Ocak 2023

Fatih Can Aytan kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, eğitimi, burcu


Fatih Can Aytan, Youtube dünyasının yeni isimler arasında yerini aldı. Biz de Fatih Can Aytan kimdir, kaç yaşında, Youtube dünyasına nasıl adım attı, günlük hayatında neler yapıyor, hobileri nedir gibi konuları ele aldığımız bir yazı hazırladık.

Doğum tarihi: 25 Şubat 2001
Kaç yaşında: 22
Burcu: Balık
Doğum yeri: Antalya
Nerede okuyor, eğitim bilgileri: Akdeniz Üniversitesi Radyo-Tv Sinema bölümü
Nerede yaşıyor: Antalya

Günleri nasıl geçiyor?

"Ben akşam 11-12 gibi yatarım. Sabah 5-6 gibi kalkıyorum. Kahvemi alıyorum, Konyaaltı sahiline gidiyorum. Daha sonra günü planlama, video çekimleri, montajlar derken gün bitiyor. 25 Kasım 2016 tarihinde Youtube kanalımı kurdum. Video çekimlerine başladım. 2018'de 100 bin aboneye ulaştım. 2019 yılında TikTok'a giriş yaptım."

Sosyal medyaya nasıl başladı?

"Lisedeyken 3 arkadaş 'Neden Youtube videosu çekmeyelim' dedik ve bir hevesle girdik bu işe. Ama onlar yapmadı, ben tek kaldım. Ben kanalımı 300 aboneye kadar getirmiştim, sonra bıraktım. Derslerime odaklanmak istedim. O zamanlar 10'uncu, 11'inci sınıftaydım. Sonra benim hayatımı değiştiren bir dönüm noktası gerçekleşti. Ben Orkun Işıtmak'ın bir videosuna katılmıştım. Bazı görevler veriyordu, bizler de o görevleri yapıyorduk. Ben o videoyu yaptım. Üzerinden aylar geçti, ben videoyu unuttum bile. Orkun Işıtmak da o videoyu kendi kanalındaki videosuna koyuyor. Benim bir anda 3 bin abonem oldu. Çok güzel dönüşler aldım. Daha sonra Youtube kanalımda yürümeye devam ettim."

Gelecek planları nedir?

"Bir gün sosyal medya, Youtube biterse diye bir B planım var. Ben aynı zamanda bir golf sporcusuyum. 11-12 yıldır golf sporu ile ilgileniyorum. Başarılar da elde ettim. Eğer sosyal medya biterse golf sektörüne yönelmeyi düşünüyorum."

Parodi olmayan kendine ait bir şarkı çıkarmayı düşünüyor mu?

"Zaten 3-4 yıldır gitar çalıyorum. Sesim iyi değil. Zaten parodi şarkı için sesin iyi olması gerekmiyor. Ama ben bunun üzerine çalıştım, geliştim. Şu an hala iyi olmadığını düşünüyorum. Şan dersi alıyorum, sesimi geliştirmeyi deniyorum. Yakında bir şarkı düşünüyorum. Akustik şarkı olacak."

Kaynak: Bibaşka
Videoyu paylaş: