14 Aralık 2020

Antika Avcıları isimleri | Allen ve Ton kimdir?


Antika Avcıları, DMax kanalının ilgi çeken programından biri... Antika Avcıları programındaki ikilinin isimleri Allen Lee Haff ve Clinton 'Ton' Jones... Orijinal adı Auction Hunters olan Antika Avcıları programı 2010 yılında başladı ve 2015 yılında sona erdi. 5 sezonda toplamda 107 bölüm yayınlandı. Genel olarak Güney California bölgesindeki depo mezatlarına giren ikili, 2'nci sezondan itibaren California dışındaki eyaletlerde de depo alımı yapmaya gitti.

Araları bozuldu!

5'nci sezonun ortalarında Allen ile Ton'ın arası bozuldu ve Ton bölümlerde yer almamaya başladı. Zaten Antika Avcıları ikilinin arasının bozulduğu 5'inci sezonda sona erdi. Hatta normalde 26 bölüm çekilmesi beklenen programın 5'inci sezonu sadece 20 program sürdü.
Şimdi Allen Haff ve Clinton 'Ton' Jones kimdir sorusuna bakalım...

ALLEN HAFF

➔ Allen Haff, 15 Ekim 1969 yılında Michigan'ın Adrian bölgesinde doğdu. Allen ailesi de antika işindeydi. O da ailesinin mesleğini devam ettirdi. 24 yaşındayken Houston kentinde bir antika dükkanı açtı.
➔ Los Angeles'a taşınınca eski işini devam ettirdi. Hem de şov dünyasına adım attı. Önce küçük rollerde ve 3'üncü sınıf filmlerde oynadı. Ev temizleme programı olan Clean House ile adını duyurdu. 2003 ile 2005 yılları arasında 38 bölümde yer aldı.
➔ 2006 yılında Allen, kendi işine daha fazla önem vermek için şov dünyasından büyük ölçüde çekildi. Film hatırıları üzerine uzmanlaştığı Hollywood & Vintage şirketini kurdu.
➔ 2010 yılına gelindiğinde Antika Avcıları programıyla şov dünyasına döndü.
➔ Antika Avcıları sona erince yine birkaç dizide rol aldı ama oyunculuk kariyeri eskisinden daha iyi olmadı. Rol aldığı yapımlardan biri CSI: Miami dizisi oldu.
➔ Allen tam bir hayvansever. Birçok hayvan kurtarma derneğine maddi ve manevi destek veriyor. Sokağa atılmış yüzlerce hayvanı kurtardı, besledi ve onlara yuva buldu.

TON JONES

➔ Ton Jones, 11 Ağustos 1978 tarihinde Los Angeles'a yakın olan Lancester bölgesinde dünyaya geldi.
➔ Mesleğini 'hobici' olarak tanımlıyor. Avcılık, balıkçılık, bıçak, kılıç, silah, eski para ve mücevher alanlarına ilgi duyuyor. Ortaçağ kılıçları, hançerler, zırhlar ve eski madeni paralar asıl uzmanlık alanları.
➔ Ton evli ve iki çocuk babası. 1.82 boyunda, 135 kilo.


Videoyu paylaş: