26 Ocak 2021

Semiraminta (Yeliz Korkmaz) kimdir, sevgilisi var mı, kaç yaşında, ne demek?

TikTok fenomenlerinden Semiraminta, gerçek adıyla Yeliz Korkmaz, TikTok'ta 12 milyon, Instagram'da 1.7 milyon takipçiye ulaştı. YouTube'da da 547 bin abonesi var. Dans videolarıyla ünlü olan Semiraminta kimdir, boyu, kilosu, burcu nedir, sevgilisi var mı, Semiraminta adının anlamı nedir gibi bilgilerin olduğu yazıyı Yeliz'in verdiği röportajlardan derleyerek hazırladık.


Doğum yılı: 14 Ekim 2000
Burcu: Terazi
Boyu: 1.60
Kilo: 47
Hangi üniversitede okuyor: Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümü

Semiraminta'nın anlamı nedir?

"Bir televizyon yarışma programı vardı. Oraya Özbek bir kadın katılmıştı. Adı Semiraminta'ydı. Instagram hesabıma isim olur mu dedim ve oldu. Sonra da kaldı öyle. Özbekçe'de bir anlamı var mı, hiçbir fikrim yok."

Sevgilisi var mı?

"Kullanmıyorum öyle şeyler, yok"

Model mi?

"Profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarıma fotomodellik yapıyorum. Modellik yapmayı çok seviyorum"

Hiç estetik yaptırdı mı?

"Hiç estetik yaptırmadım"

En sevdiği Youtuber kim?

"Berkcan Güven'i çok beğeniyorum. Yaptığı işten ziyade kendisini beğeniyorum"

Oyunculuk

"İlk oyunculuk deneyimim Seksenler dizisi ile oldu. Küçük bir rol almıştım. Küçük bir tiyatro eğitimi aldım. Oyunculuğa çok ilgim var. Danstan önc oyunculuğa karşı çok ilgim vardı. Sosyal medyada dansla tanınınca dans devam ettim. Oyunculuk kesinlikle düşündüğüm bir şey."

Ailen sosyal medyadaki ününü nasıl karşılıyor?

"Babam çok destek veriyor. Babama korkumdan söyleyememiştim, belki kızar diye düşünmüştüm. Biraz geç öğrendi. Annem ilk başlarda önyargılıydı. Annem benim hemşire olmamı istiyordu. Böyle bir mecraya atılınca şaşırdı. Yavaş yavaş ikna oldu.

TikTok videolarını nasıl çekiyor? - Video



Videoyu paylaş: