4 Ocak 2021

Al Onar Sat sunucusu Tamara Day kimdir ?


Al Onar Sat, TLC ekranına gelen dekorasyon programdan biri... Orijinal adı Bargain Mansions olan programın yıldızı ise Tamara Day... Al Onar Sat programının sunucusu Tamara Day kimdir, kaç yaşında, kiminle evli gibi soruların cevaplarını hazırladık.

Al Onar Sat programının sunucusu Tamara Day, 20 Ağustos 1976 yılında Kansas City'de dünyaya geldi. Kansas Eyalet Üniversitesi'nde İletişim dalında eğitim gördü. Ancak Tamara eğitim gördüğü alanda değil, babası Ward'ın mesleği olan inşaat işine girdi.

➜ 2000 yılında ev yenileme işinde olan Bill Day ile evlendi. Çiftin zaman içinde 3 erkek, bir kız olmak üzere toplam 4 çocuğu oldu.

➜ Tamara Day, ev yenileme işinin yanı sıra mobilya tamiratı ile de uğraşıyor. Growing Days Home ve Growing Days Design olmak üzere iki şirketi var. Ayrıca, internet sitesinde ev dekorasyonu için eşyalar satıyor.

➜ 2014 yılında Bargain Mansions programına başladı. Türkiye'de bu program Al Onar Sat adıyla yayınlanıyor. Tamara, bu programda babası Ward ile birlikte Kansas City bölgesindeki eski evleri yeniliyor. Program 3 sezondur devam ediyor.

Tamara Day, kocası Bill Day ve çocukları...
Videoyu paylaş: