9 Temmuz 2022

Özlem Özdemir (Tiktok fenomeni) kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, burcu, nereden mezun oldu?

Özlem Özdemir, Reels ve Tiktok hesabındaki röportajlarıyla ünlü olan isimlerden biri… Bu yazımızda Özlem Özdemir hakkında merak ettiğiniz konuların cevaplarını vermeye çalışacağız.


Doğum tarihi: 15 Haziran 1995
Yaş: 27
Eğitim: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Yeditepe Üniversitesi Radyo-TV Sinema bölümünden mezun oldu.
Burcu: İkizler
Bildiği diller: İngilizce ve İspanyolca
Boy: 1,60 metre
Sevgilisi var mı? Yok
Annesinin mesleği: Emekli vergi müfettişi

Acun Medya’dan neden ayrıldın?

“Acun Medya’da kamera arkasındaydım, prodüksiyon asistanıydım. Ben aslında kamera önünde olmak ve insanlar konuşmak istiyordum. Bu nedenle ayrıldım.”

Videoların sosyal medyada nasıl bu kadar yayıldı?

“Televizyon kanalında sokak röportajları yapmaya başladım. Daha çok bir haber kanalıydı. Röportajlar istediğim ilgiyi görmüyordu. Çok iyi içerikler çıktığını görüyordum. Ama daha iyi hazırlanması gerektiğini düşünüyordum. Kanaldaki kişilerle de bunu konuştum. Sosyal medyaya uygun bir şekilde hazırlanması gerektiğini düşünüyordum. Tiktok’ta ve Reels’te yurt dışında yapılan 1 dakikalık röportajları çok görüyordum. Kendime yeni bir hesap açtım. Televizyonda yaptıklarımı telefonumda kurgulayarak Reels’e yükledim. Keşfet’e düşmeye başladı.”
Videoyu paylaş: