16 Aralık 2020

Antika Avcıları | Latin güzel Elle kimdir ?


Antika Avcıları ikilisi Allen ve Ton, dükkanlarını açtıktan sonra 3 çalışan işe aldı. Bu çalışanlardan biri de Latin güzel Elle... Asıl adı Laura Soares, kısaca Elle (Eli diye okunuyor) diye çağırıyorlar. Dmax kanalındaki Türkçe dublajda ise 'Eli' diye seslendiriyorlar. Peki Laura 'Elle' Soares kimdir...

HAYAT HİKAYESİ

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken annesini kaybetti. Laura'nın kendisinden küçük 2 kız kardeşi daha vardı. Laura o günleri "Babamın 3 küçük kızla ne yapacağına dair en ufak bir fikri bile yoktu. Annemizle yaşayıp öğreneceğiz şeyleri bizlerle paylaşamazdı. Saç yapmayı, elbise seçmeyi, makyajı... Bu nedenle bizi moda ve modellik derslerine gönderdi" diye anlatıyor.

➜ Laura, bu derslerden aldığı bilgileri profesyonel iş hayatına taşımaya karar verdi. Brezilya'da 18 yaşındayken modellik ve peşinden sunuculuğa başladı. Ama aklında hep tasırımcılığa adım atmak olduğunu, modelliği moda dünyasına girmek için bir basamak olarak gördüğünü söylüyor. 2005 yılında ABD'nin Los Angeles kentine taşındı. Bir yandan modellik mesleğine devam ederken, diğer yandan mayo ve bikini tasarımcılığı yapmaya başladı. Hatta kendi tasarımlarının modelliğini de kendisi yaptı.

➜ Modellik yaparken Hollywood dünyasından da teklifler gelmeye başladı. Dexter ve How I Met Your Mother gibi yapımlarda küçük rollerde yer aldı.

➜ Antika Avcıları'nda (Auction Hunters) 6 bölümde yer aldı. Programda mağazada satış elemanı oldu, bazen de Allen'la birlikte mezatlara katıldı. Diğer kişiler, aslında gerçekten yaşadıkları hayatlarıyla yer alırken Laura için durum daha farklı olduğu açık. Laura'nın Elle olarak yer alması belli ki, programa 'güzel kadın' ekleme ihtiyacından doğmuş. Mesela Allen ve Ton gerçekten bu işleri yapan insanlar. Ancak Laura tamamen farklı bir dünyadan yapıma katıldı.

➜ Laura, şimdilerde hayatına iş kadını olarak devam ediyor. Mayo-bikini markası başarıya ulaştı. California, Miami ve Hawaii sahillerinde 12 butiği oldu. Ayrıca ülkenin çeşitli noktalarından Laura'nın tasarımları satıldı. Zamanla çalıştığı sektörü değiştirdi. Sağlık ve emlak sektörlerini birbirine bağlayan bir yatırıma girişti. Detoks yapıp sakin bir tatil geçirmek isteyenler için wellness konseptine uygun tasarlanmış villalar kiralıyor. Ayrıca, Laura iki kız çocuğunun annesi...


Laura Soares'in bir deneme çekiminden videosu...

Videoyu paylaş: