5 Aralık 2022

Wednesday'in dans sahnesinde çalan şarkının adı nedir? (Tiktok ve dizi müziği)


Wednesday dizisi Netflix'in son zamandaki en popüler yapımı oldu. Addams Ailesi dizisinin yeni versiyonunda Wednesday karakterini genç yetenek Jenna Ortega canlandırıyor. Jenna'nın dans sahnesi, dizinin en çok ilgi çeken sahnesi oldu. Hatta Jenna'nın dansı TikTok'ta bir akım haline geldi. Birçok kişi, dansın aynısı çekerek TikTok'ta paylaştı. Peki dans sahnesindeki şarkının adı nedir? Merak edenler için yazımızı hazırladık.

Aslında iki tane şarkı var. İlki Wednesday dizisinde Jenna Ortaga'nın dans ettiği sahnede çalan şarkı. Diğeri de TikTok'ta Wednesday Challenge ile dizinin hayranlarının çektiği videolarda çalan şarkı...

Wednesday'in dans ettiği sahnede çalan şarkı The Cramps grubunun Goo Goo Muck şarkısı... The Cramps, 1976'dan 2006 yılına kadar aktif olan bir ABD'li rock grubuydu. Grubun solisti Lux Interior'ın 2009'daki ölümünden sonra tamamen dağıldılar.

TikTok'taki dans videolarında Lady Gaga'nın Bloody Mary şarkısı... TikTok'ta orijinal şarkı değil, biraz daha hızlandırılmış versiyonu kullanılıyor.
Videoyu paylaş: