20 Haziran 2020

Hayal Köseoğlu'nun haberlere tepki videosu + Sevgilisi, Instagram hesabı, dizileri ve filmleri +

Bugün birçok haber sitesinde oyuncu Hayal Köseoğlu'ndan bahsediliyor. Konu şu: "Bodrum Gölköy'de bir plajda görüntülenen Hayal Köseoğlu, birlikte tatil yaptığı erkek arkadaşıyla tartıştı. Şaşkın bakışlar altında arkadaşına tokat attı". Ayrıca çıkan haberlere göre; 28 yaşındaki oyuncu 'yakın zamanda sevgilisi Caner Şahin ile yollarını ayırmıştı' ve 'aldığı kilolar da dikkat çekiyordu'. Hayal Köseoğlu işte tüm bu haberlere Instagram hesabındaki paylaşımları ile cevap verdi.

Hayal Köseoğlu bu paylaşıma şöyle bir not yazdı:
"Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum! 💋#fuckbeautystandards"
Hayal Köseoğlu kimdir?

En çok sorulanlar:

Hayal Köseoğlu kaç yaşında ve nerede doğdu? 28 yaşında. 26 Mayıs 1992'de İstanbul'da doğdu.

Hayal Köseoğlu'nun Instagram hesabı? @hayalkoseoglu kullanıcı adıyla ulaşılabilir, şu anda 440 bin+ takipçisi var.

Hayal Köseoğlu sevgilisi / Hayal Köseoğlu'nun sevgilisi kimdir? Bugünkü haberlerde oyuncunun, sevgilisi Caner Şahin'den ayrıldığı iddia edilmişti. Fakat bir "son dakika" gelişmesi olarak kabul edilebilecek yeni paylaşımda Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin birlikte görülüyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌓

Hayal Köseoğlu (@hayalkoseoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()

Hayal Köseoğlu hangi dizilerde oynadı? 1998, Ruhsar - 1999, Mahallenin Muhtarları, Zekiye - 2008-2010, Aşk-ı Memnu, Pelin - 2011, Muhteşem Yüzyıl, Nilüfer Hatun - 2016, Arkadaşlar İyidir, Merve - 2017, Ufak Tefek Cinayetler, Derya - 2017-2018, İstanbullu Gelin, Zeynep - 2019, Mucize Doktor, Açelya.

Hayal Köseoğlu'nun rol aldığı filmler hangileri? 2019, Sesinde Aşk Var, Deniz - 2019, Özgür Dünya - 2019, 7. Koğuştaki Mucize, Ova.

Videoyu paylaş: