18 Haziran 2020

Engin Günaydın'ın karantina açıklaması

Başarılı bir oyuncu ama onu en çok Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop rolü ile hatırlıyoruz. Evet, Engin Günaydın. Son açıklamasını duydun mu? O sözleri duyan birçok kişi şöyle dedi: "Aaa ben de aynı şekildeyim". Beyoğlu Sineması için #Sayenizde kampanyasıyla sinema müdavimlerine "Beyoğlu Sineması’nda kalalım, her şeye rağmen sizin #sayenizde hep birlikte olalım” çağrısı yapıldı. Destek için 'Beyoğlu’nda Bir Gece' adlı yayına Demet Akbağ, Demet Evgar, Engin Günaydın, Gülse Birsel, Onur Saylak ve Serkan Keskin katılırken yönetmen Ozan Açıktan da moderatörlüğü üstlendi. İşte Engin Günaydın'ın bu yayında yaptığı "Normal hayatım karantinaymış" açıklaması...

Engin Günaydın: "Foça’dayım ve İstanbul’a sadece çalışmak için gidiyorum. 13 senedir buraya geliyorum. Sürekli karantinada olduğumu fark ettim. Biraz da üzüldüm. Normal hayatımın karantina olduğunu bilmiyordum"

Engin Günaydın'ın yaptığı bu sözleri bizi 2012 tarihli Yeraltı filmine götürdü. Sen de bağlantı kurdun mu filmle bu açıklama arasında?

Videoyu paylaş: