17 Mayıs 2021

Adalet (TLC dizisi) oyuncuları

Adalet dizisi, TLC kanalında yayınlanan ender dizilerinden birisi.. Adalet dizisi nerede çekildi diye merak ediyorsanız, Polonya yapımı bir yapım... Orijinal adı Prawo Agaty, Türkçe'ye 'Agata Kanunu' olarak çevirebiliriz. Adalet dizisi 2012 - 2015 yılları arasında 7 sezon olarak, toplam 93 bölüm olarak çekildi. Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte listesi...

Dizideki karakterin adı: Agata Przybysz
Oyuncu: Agnieszka Dygant


Agnieszka Dygant, 27 Mart 1973 tarihinde başkent Varşova'nın banliyösü bölgesi Piaseczno'da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında bir punk grubunda solist olarak yer aldı. 24 yaşında tiyatroya, peşinden dizilerde oynamaya başladı.
İlk önemli ve uzun soluklu dizisi Fala Zbrodni (Suç Dalgası) isimli polisiye yapım oldu. Agnieszka, bu dizide 81 bölümde yer aldı. Niania isimli komedi dizisinde ilk başrolünü aldı. Bu dizi de 2005 - 2009 yılları arasında ekrana geldi. 2012 yılında da yazımıza konu olan Prawo Agaty dizisinde oynamaya başladı. Agnieszka en son Listy do M. 4 isimli komedi filminde rol aldı.

Dizideki karakterin adı: Debski
Oyuncu: Leszek Lichota


Leszek Lichota, 17 Ağustos 1977 tarihinde Polonya'nın Walbrzych şehrinde dünyaya geldi. 2002 yılında Aleksander Zelwerowicz Ulusal Dramatik Sanat Akademisi'nden mezun oldu. Tiyatro oyunlarında ve dizilerde oynamaya başladı. Na Wspólnej isimli pembe dizi ile adını duyurdu. Şimdiye kadar 47 yapımda yer aldı.

Dizideki karakterin adı: Bartek Janowski
Oyuncu: Michal Mikolajczak


Michal Mikolajczak, 19 Ağustos 1986 tarihinde Polonya'nın Czaplinek kasabasında doğdu. İlk olarak 2009 yılında tiyatro sahnesine çıktı. Televizyon dünyasındaki tanınması yazımızın konusu olan Adalet dizisi ile oldu. Dizide Agata'nın asistanı Bartek rolünü üstlendi. Michal dizilerde oynamaya devam ediyor. Ayrıca, hayvan hakları konularında aktif bir şekilde yer alıyor.
Videoyu paylaş: