11 Temmuz 2023

Milene Müller kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı ?


Milene Müller, Fenerbahçeli futbolcu Lincoln Henrique'nin üvey kızı. Milene, Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki tüm maçlarında tribünlerdeki yerini alarak sarı-lacivertli taraftarlar arasında bir fenomene dönüştü. Biz de Milene Müller hakkında merak edilen soruların cevaplarını derledik.

Doğum tarihi: 7 Mayıs 2003
Kaç yaşında: 20
Sevgilisi kim: Ege Öztürk (Ağustos 2023 - )

Fenerbahçe taraftarlarının ilgisini nasıl kazandın?
"Hiç tahmin etmediğim bir sevgi oluştu. Normalde ben taraftarların arasında biriyim. Bazı şeyleri yayınladım. Sonra onların ilgisini gördükçe bu beni çok heyecanlandırdı. Taraftarın Fenerbahçe'ye olan sevgisini anlamaya çalıştım. O süreçte de onların bize olan ilgisini gördüm ve bundan çok mutlu oldum."

Fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun?
"En büyük Fenerbahçe. Türkiye'nin en büyük takımının Fenerbahçe olduğunu herkes biliyor. Taraftarın stadyumda takıma olan sevgisi, ilgisi ve desteği beni çok etkiliyor. Bunu her gittiğimiz maçta görebiliyoruz"

Arda Güler hakkında ne düşünüyorsun?
"Ben Arda Güler'i kişisel olarak fazla tanımıyorum. Birkaç defa karşılaştık maç çıkışlarında. Bir futbolcu olarak geleceği çok parlak"

Kişisel olarak hedeflerin nedir?
"Okulum devam ediyor ve spor gazetecisi olmak istiyorum. Gazeteci olarak, spiker veya muhabir olarak bir şekilde futbolun içinde olmak istiyorum"

Kaynak: Fanatik
Videoyu paylaş: