13 Temmuz 2023

Dönence dizisi Alican kimdir / gerçek adı nedir?


Dönence, Kanal D'nin 2023 yazının dizilerinden biri... Dönence dizisi reytinglerde ilk bölümüyle 2'nci olmuştu. 2'nci bölümüyle de birinci olmayı başardı.Üçüncü bölümde yine 2'nci sırada yer aldı. Kendi kitlesini oluşturmayı başaran diziye 3'üncü bölümde bir ana karakter daha eklendi.

Bu karakterin adı Alican...

Peki Alican karakterini kim canlandırıyor diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim: Umut Kaya...



Alican'ın adı ilk iki bölümde geçse de pek gördüğümüz bir karakter değildi. Ama 3'üncü bölümde sırrı ortaya çıktı.

Gülce, Alican için 'Sevgilim' diyor. Alican da Gülce'yle ilgileniyor. Ancak Gülce ile Alican şimdiye kadar hiç yüz yüze görüşmediler.

Cem, Alican'ı bulup konuştu, kim olduğunu öğrendi. Cem kesinlikle Gülce ile Alican'ın yan yana gelmesini istemiyor. Verda daha iyi niyetli. Alican ile Gülce'nin tanışmasının daha iyi olacağını düşünüyor.

Ancak Cem Verda ile Gülce'nin arkasından iş çevirip tekrar Alican'ın yanına gitti ve bir daha Gülce ile konuşmamasını üstü hafif tehdit ile söyledi. Alican da mecburen kabul etti.

4'üncü bölümde işler değişti. Gece, Alican ile Gülce'nin arasının açılmasında kendini biraz suçlu hissetti. Bunun üzerine Gece, Alican'ın yanına gitti ve onunla konuştu. Sonunda Gülce ile Alican bir akşam yemeğinde buluşmasını sağladı.

Dönence 5'inci bölüm fragmanı:

Videoyu paylaş: