8 Temmuz 2023

Culpa Mia kaç bölüm, nereden izlenir, konusu


Culpa Mia, özellikle genç izleyicilerin ilgi gösterdiği bir yapım oldu. Tabii bu İspanyol yapımla ilgili bazı merak edilen konular var. Biz de bu sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir yazı hazırladık.

Konusu

Noah, henüz 17 yaşında olan bir genç kızdır. Kendi halinde bir yaşamı varken annesi Rafaella hayatlarını tamamen değiştirecek bir karar alır. Rafaella, William adında zengin bir adamla evlenir. William başka bir şehirde yaşamaktadır ve Rafaella yeni kocasının yanına taşınmaya karar verir. Elbette, Noah da annesi ile birlikte taşınmak zorundadır. Bu da Noah'ın sevgilisini, arkadaşlarını, okulunu ve yaşadığı şehrini bırakması demektir. Genç kız bu durumdan hiç memnun değildir. Yine de istemeye istemeye annesiyle birlikte cic babasının malikanesine taşınır. Malikeneye taşındığında hayatını tamamen değiştirecek kişiyle de tanışır. Üvey babasının 21 yaşındaki yakışılık ve serseri oğlu Nick...

Culpa Mia ne demek?

Culpa Mia, İspanyolca bir isim ve Benim Hatam demek. Yapım, İngilizce olarak My Fault olarak gösterimde.

Culpa Mia nereden izlenir?

Culpa Mia bir Amazon Prime Video yapımı. Sadece platforma abone olarak izleyebilirsiniz.

Culpa Mia kaç bölüm?

Culpa Mia bir film, dizi değil. Culpa Mia aslında Mercedes Ron isimli yazarın kitabından filme uyarlandı. Culpa Mia da kitap üçlemesinin ilk kitabı. İkinci kitabın adı Culpa Tuya (Senin Hatan), 3'üncü kitabın adı Culpa Nuestra (Bizim Hatamız). Şimdi kitap üçlemesinin sadece ilk kitabı filme çekildi. Diğer kitaplar da filme çekilecek mi göreceğiz. Henüz belli değil.

Videoyu paylaş: