15 Haziran 2021

Didem Açar (diddew) kaç yaşında, TikTok ve Instagram hesapları, kimdir

Didem Açar, diddew ismiyle Tiktok'ta fenomen hale gelen isimlerden biri... TikTok'taki takipçi sayısı 3 milyona ulaştı. Instagram'da ise 400 binden fazla takipçisi varken hesabı sıfırlandı ve fotoğrafları silindi. Didem, bir Youtube kanalı da açtı ancak burada sadece shorts videoları paylaşıyor. Didem Açar; kaç doğumlu, diddew ismi nereden geliyor gibi bilgilerin yer aldığı bir yazı hazırladık.


Doğum tarihi: 2003
Hangi takımı tutuyor: Beşiktaş
Tiktok hesabı: @diddew
Instagram hesabı: @didx.w

Neden sosyal medyada diddew ismini kullanıyorsun?

"Hesabı 2019 yılında açtım. Didem yapamadım. M'nin tersi W yaptım."

Youtube'da aktif değilsin. Bunun özel bir sebebi var mı?

"Bizim Buse'yle bir stüdyomuz vardı. Sürekli video çekiyorduk. O stüdyo dağıldıktan sonra benim video çekme imkanım olmadı. Hala kanalım duruyor ama Youtube'u bırakmak zorunda kaldım."

Ailesi, Didem Açar'ın TikTok'taki ününü nasıl karşılıyor?

"Annem ilk başta pek anlamadı. Sonraları beni desteklemeye başladı. Her yayınımı izliyor. Annem bana içerik buluyor. Bir tane playback buluyor, onu bana atıyor. 'Bunu çekerler, bu kıyafetleri giy' diyor. Yayınlarda kendimi ifade edemediğim zaman linç yiyorum. Annem de 'Konuşamıyorsan yayın açma' diyor."

Didem Açar'ın hayattaki en büyük korkusu nedir?

"Yarı yolda bırakılmaktan çok korkuyorum. Daha önce çok yaşadım. Tekrar tekrar olmasından korkuyorum."

Diddew'in en büyük travması nedir?

"Ben doğduğum zaman babam vefat etmişti. Biraz sıkıntılı bir çocuktum o yüzden. 15 yaşımdayken abim vefat etti. İnternette bu konular üzerinden üzerime gelinmesi ilk başlarda çok gücüme gidiyordu. Şu an hiç umurumda bile değil."

En kötü date anısı?

"Bir sevgilimle sadece parkta buluşuyorduk. Ve sadece parkın bir köşesinde oturuyorduk. Başka bir yerde de değil. 8 ay sürdü o ilişkim. 8 ay boyunca her gün parka gittik"



Buse Korkmaz ile Didem Açar'ın TikTok dedikoduları...



Kaynaklar: Bibaşka
Videoyu paylaş: