20 Haziran 2021

Duygu Aycan | yaş, sevgilisi, kaç kilo, boyu, Instagram ve TikTok hesabı

Duygu Aycan, sosyal medya fenomenlerinden biri haline geldi. Duygu'nun TikTok'ta 2.3 milyon, Instagram'da 315 bin takipçisi var. Youtube'daki abone sayısı ise 142 bin abonesi oldu. Duygu Aycan kimdir, kaç yaşında, kaç kilo, boyu nedir, Instagram ve Tiktok hesapları gibi bilgilerin yer aldığı bir yazı hazırladık.


Doğum yılı: 1995
Boyu: 1.60
Kilo: 52

Tiktok hesabı: @duyguaycann
Instagram hesabı: @duyguaycannnn

Duygu Aycan sosyal medyaya nasıl başladı?

"Sosyal medyaya başladığımda bunu iş olarak değil hobi olarak yapıyordum. Zamanla işe döndü. Güzel de oldu aslında. Sosyal medya psikolojik olarak insanı çok yoruyor. Özellikle benim gibi takıntılı biriyseniz. En ufak bir yorumda 'Bunu bana nasıl söyler! Ben böyle biri değilim' oluyorum. Çok zor. Ama zamanla alışıyorum."

Nereli, İstanbul'a nasıl geldi?

"Ben aslında Denizliliyim. 2014-2105 yılları gibi İstanbul'a geldim. Bir şekilde geldim. Babam, İstanbul'a geldiğim için 4 yıl boyunca benimle konuşmadı, küstü bana. Hayallerimin peşinde koşmak istedim. 18 yaşına yeni girmiştim. Sosyal medya yapmıyordum o zamanlar. Butiğim vardı bayanlar üzerine. Annem 'Barışacaksınız' dedi. Ben de aramadım, o da aramadı. Sonra ben aradım. Şu an aramız çok iyi."

Duygu Aycan, Evleneceksen Gel programına nasıl katıldı?

"O programdakilerin hepsi kurgu. Biz de ajans sayesinde gidiyoruz. Bir kere çıktım. Bana bir senaryo verdiler. Genellikle doğaçlama ama 'Şuna çatacaksın, şu olacak' gibi direktifler oluyor. Ben de ortalığı karıştırdım. Çünkü bana onu yapmam söylendi. Sonra beni programa tekrar gitmem için çok aradılar. Ama bana göre bir ortam değildi. Seda (Sayan) abla bile özellikle arıyordu. Ama göre değil."

Duygu, fenomenlerden borç istiyor



Kaynaklar: Sabah
Videoyu paylaş: