15 Haziran 2021

Selling Sunset oyuncuları Mary, Chrishell, Christine, Amanza, Maya ve Heather

Selling Sunset, Netflix yapımı bir reality şov... Oppenheim Group isimli emlak danışmanlığı firmasında çalışan emlakçıların hayatı anlatılıyor. Oppenheim Group'ta çalışan emlakçılar, Los Angeles'taki yüksek fiyatlı lüks evlerin satışını yapmaya çalışıyor. Bu nedenle hep zengin kişilerle muhattap oluyorlar. Bu da onları ABD'de en çok kazananlar emlakçılar arasına sokuyor.

Selling Sunset oyuncuları kimdir?

Peki Selling Sunset'teki emlakçılar kimler? Mary Fitzgerald, Chrishell Stause, Christine Quinn, Amanza Smith, Maya Vander ve Heather Rae Young hakkında bilgilerin yer aldığı bir yazı hazırladık.

Mary Fitzgerald


Mary, 24 Eylül 1981 tarihinde ABD'nin Güney Dakota eyaletinde dünyaya geldi. 16 yaşındayken anne oldu, dünyaya Austin adında bir erkek çocuk getirdi. Ball Eyalet Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra emlakçı olarak çalışmaya başladı. İkinci evliliğini kendisinden 12 yaş küçük olan Fransız erkek model Romain Bonnet ile yaptı.

Chrishell Stause


Chrishell, Selling Sunset programına katılmadan önce de tanınan bir isimdi. 21 Temmuz 1981 tarihinde ABD'nin Kentucky dünyaya geldi. 2003 yılında Murray Eyalet Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünü bitirdi. İlk olarak 2008 yılında Scaring the Fish filminde rol aldı. Daha sonra All My Children, Youthful Daze, Days of Our Lives gibi dizilerde ve bazı filmlerde oynadı. Chrishell, ABD'li oyuncu Justin Hartley ile 2 yıllık evliliğin ardından 2019'da ayrıldı, ikili 2021 yılında da resmen boşandı.

Christine Quinn


Christine, 14 Ekim 1988 yılında Teksas'ın Dallas şehrinde dünyaya geldi. New York'taki The Juilliard School'da performans sanatları eğitimi aldı. 2010 yılında Hollywood'a adım attı. Çeşitli filmlerde küçük roller aldı. Oyunculukta kendisine yer edinmeye çalışırken moda ve eğlence sektöründe çalıştı. Daha sonra da emlakçılılk yapmaya başladı. Aradığı üne de Selling Sunset programıyla ulaştı. Christine, 2019 yılında iş adamı Christian Richard ile evlendi. İkilinin 2021 yılının Mayıs ayında Christian Georges adını verdikleri bir erkek çocukları oldu.

Amanza Smith


Amanza, 12 Aralık 1976 yılında siyahi bir baba ve beyaz bir annenin çocuğu olarak Indiana'da doğdu. Indiana Eyalet Üniversitesi'nde tasarım bölümünde okudu. Hayata, tasarımcılık yaparak atıldı. Amerikan futbolu oyuncusu Ralph Brown ile evlendi. Çiftin iki çocukları oldu ancak evlilikleri yürümedi. Hayatını kazanmak için önce modellik yaptı. Daha sonra emlakçı oldu.
Amanza'nın hayatında devam eden bir trajedi var. Eski eşi Ralph kayıp ve nerede olduğu bilinmiyor. Ralph, en son Amanza'ya maddi durumunun iyi olmadığı ve çocuklara bakacak durumu olmadığı için onları kendisine göndermemesine dair bir e-posta atıyor. O günden beri de Ralph'tan yeni hiçbir haber yok. Teorilerden biri çocukların sorumluluğunu almamak için ortadan kaybolduğu yönünde. Amanza'nın ise eski eşinin spor kariyeri sırasında bir beyin hasarı aldığına ve bunun kaybolmasında bir etken olduğuna dair şüpheleri var.

Maya Vander


Maya, 1988 yılında İsrailli bir anne ve Hollandalı bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesiyle birlikte 2002 yılında İsrail'den Los Angeles'a taşındı. Los Angeles'ta emlakçılık yapmaya başladı. 2017 yılında evlendi ve 2 çocuğu oldu.

Heather Rae Young


Heather, 16 Eylül 1987 yılında Los Angeles kentinde doğdu. 2010 yılında oyunculuk için ilk adımını attı ve filmlerde küçük rollerde yer almaya başladı. Ancak beklediği başarayı elde edemedi ve emlakçılık yapmaya başladı. Oyunculukta bulamadığı şöhrete Selling Sunset'in başlamasıyla ulaştı. Flip or Flop (Rüya Gibi Evler) programının yıldızı Tarek El Moussa ile evli.

Videoyu paylaş: