10 Haziran 2021

Heather Rae Young / El Moussa (Tarek El Moussa'nın eşi) kimdir, yaş, mesleği

TLC'nin Rüya Gibi Evler programıyla tanınan Tarek El Moussa, Christina'dan ayrıldıktan Heather Rae Young ile birlikte olmaya başlamıştı. Tarek ile Heather, bir yıllık birlikteliğin ardından 2020 yılında nişanlanmıştı. İkili, 2021 yılının Ekim ayında da evlendi. Peki, Heather Rae Young kimdir, mesleği nedir gibi bilgilerin yer aldığı bir yazı hazırladık.


Doğum tarihi: 16 Eylül 1987
Kaç yaşında? 36
Doğum yeri: Anaheim, California, ABD
Mesleği: Emlakçılık ve TV yıldızlığı
Boyu: 1.70 m
Kilosu: 46 kilo
Burcu: Başak

Heather Rae Young, 2010 yılında Hollywood dünyasına adım attı ve düşük bütçeli filmlerde roller almaya başladı. Aynı zamanda modellik yaptı. Ancak 2013 yılına geldiğinde istediği başarıya ulaşayınca film sektörünü bıraktı ve emlakçılık yapmaya başladı.

➜ Yıllar sonra tekrar Hollywood dünyasına dönme şansını yakaladı. 2019 yılında Netflix yapımı olan Selling Sunset isimli reality şovda yer almaya başladı. Selling Sunset, lüks evlerin emlakçılığını yapan bir firmada yaşananları anlatıyor. Firmadaki emlakçılar, zengin müşterilerine evleri satmaya çalışıyor.

➜ Heather, Selling Sunset ve Tarek ile ilişkisi sonrası büyük bir üne kavuştu. Instagram'da 1.8 milyon takipçisi var.

Annesi Teresa, kızı Heather'ın çocukluğunu ve gençliğini "Çok enerjik bir çocuktu. Ona 'Kasırga Heather' diyordum. Ne zaman ortaya bir kamera çıksa, hemen poz verirdi. Bir arkadaşım 'Heather günün birinde kameraların önünde olacak' demişti. Şimdi böyle bir hayatı var" sözleriyle anlatıyor.

Videoyu paylaş: