18 Kasım 2021

Depo Savaşları oyuncuları Brandi ile Jarrod kimdir?


Depo Savaşları (Storage Wars) oyuncuları arasında yer alan Brandi Passante ve Jarrod Schulz, programın en çok ilgi çeken iki oyuncusu... Bu yazıda Brandi ve Jarrod kimdir, nasıl tanıştılar, ayrıldılar mı, yaş, doğum yeri gibi bilgileri paylaşacağız.

BRANDI VE JARROD NASIL TANIŞTI?

Brandi Passante ve Jarrod Schulz'un ilişkisi 1999 yılında başladı. Jarrod o dönem bir halı yıkama şirketinde çalışıyordu. Brandi de aynı şirkette işe başlayınca tanıştılar. İkili hiçbir zaman resmi olarak evlenmedi. 2003 yılında oğulları Cameron, 2005 yılında da kızları Payton dünyaya geldi. Payton doğuştan sağır ve yarık dudaklı olarak doğdu. Bu nedenle çok küçük yaşlarda bazı ameliyatlar geçirmek zorunda kaldı.

Jarrod, 2000'li yılların başlarında ev kredisi firması kurdu ancak birkaç yıl sonra şirketi iflas etti. Bunun üzerine teyzesinin tavsiyesi üzerine ikinci el eşya işine girmeye karar verdi. Brandi ile birlikte Now and Then isimli dükkanı açtılar. Daha sonra Jarrod, arkadaşlarıyla Outlaw Apparel isimli bir tekstil-tasarım firması kurdu.

DEPO SAVAŞLARI'NA NASIL KATILDILAR?

Depo Savaşları programının yapılacağını öğrenen Jarrod, tek başına seçmelere katıldı. Programın yapımcıları bir de dükkanında deneme çekimi yapmak istedi. Brandi'yi gören yapımcılar, ikilinin birlikte programda yer almasını teklif etti. Burada ikilinin programa kabul edilmesi için asıl belirleyici olanın Brandi olduğunu söyleyebiliriz. Böylece Brandi ve Jarrod, 2010 yılında başlayan Depo Savaşları programının ilk sezonundan 13'üncü sezonuna kadar yer aldı. İkili ayrıca 2014 yılında Brandi and Jarrod: Married to the Job isimli başka bir reality şovda oynadı. Bu programda Brandi ve Jarrod'un özel hayatlarından kesitler yer alıyordu. Ancak bu program hiç beğenilmedi ve sadece 8 bölüm sürdü.

BRANDI VE JARROD AYRILDI MI?

İkili, 2018 yılında ayrıldı. Hatta bu ayrılığı yaklaşık 2 yıl boyunca sakladılar ve iş ortaklıklarını devam ettirdiler. 2021 yılına geldiğimizde iş ortaklığı da sona erdi. 2021 yılının Mayıs ayında Brandi, eski hayat arkadaşı Jarrod'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Bu olayın davası hala devam ediyor. Bu olay sonrası Depo Savaşları'nın 13'üncü sezonunda Brandi yer alıyor ama Jarrod kadroda yok.

BRANDI PASSANTE

Doğum tarihi: 16 Mayıs 1980
Kaç yaşında: 43
Doğum yeri: Houstan, Teksas
Boy: 1.67 metre

JARROD SCHULZ

Doğum tarihi: 15 Ekim 1977
Kaç yaşında: 46
Doğum yeri: Long Beach, California

Videoyu paylaş: