3 Kasım 2021

Depo Savaşları oyuncusu Barry Weiss kimdir ?


Depo Savaşları (orijinal adıyla Storage Wars) programı ilk olarak 2010 yılında ekranlara geldi ve hala devam ediyor. Depo Savaşları'nın en çok ilgi çeken karakterinden biri de Barry Weiss... Bu yazıda Koleksiyoncu (The Collector) lakaplı Barry Weiss'ın hayat hikayesi, biyografisi, mesleği, serveti, ailesi gibi bilgilere yer verdik.

Barry servetine kardeşi ile birlikte kurduğu Northern Produce isimli meyve-sebze şirketi ile kavuştu. Bu şirket California'da meyve-sebze dağıtımı yapıyor. Yani Barry aslında bir kabzımal. İşleri tamamen kardeşinin yönetimine bıraktıktan sonra emeklilik hayatına adım attı ve kendi hobisi olan antikalarla ilgilenmeye başladı. İşin ilginç yanı, Barry Weiss isimli bir müzik şirketinin yöneticisi olan başka biri daha var. Birçok Türkçe ve yabancı internet sitesinde Depo Savaşları'nın Barry'si diye bu kişinin özgeçmişi yazılıyor. Ama bu bilgiler hatalı. Depo Savaşları'nın Barry'sinin hiçbir zaman bir müzik şirketi olmadı, bir müzik şirketinin yöneticiliğini yapmadı.

Barry Weiss, Depo Savaşları'nın yapımcısı olan arkadaşı Thom Beers'in teklifiyle programa katılmayı kabul etti. Programın en çok ilgi çeken karakteri haline geldi. Ancak sadece ilk 4 sezonda yer aldıktan sonra programı bıraktı. Kendi televizyon programları olan Barry'd Treasure ve Storage Wars: Barry Strikes Back ise hiç ilgi çekmedi. Kısa sürede yayından kaldırıldılar.

➜ 2019 yılının Nisan ayında Barry çok ciddi bir motosiklet kazası geçirdi. Kazayı kırık kemiklerle atlatsa da birkaç ameliyata girmek zorunda kaldı. İyileşmesi uzun zaman aldı.

➜ Klasik otomobil tutkunu... Bu tutkusunu "Otomobil merakım 15-16 yaşlarında başladı. Eski zamanlarda, 1959 yapımı bir Cadillac'ı beklerdik. Çünkü 1958 yapımı Cadillac'tan çok farklı olacağını bilirdik. 1960 yapımı Cadillac da 1959 yapımı Cadillac'tan çok farklı olurdu. Tasarımlar her yıl değişirdi. Şimdilerde öyle değil. Hepsi birbirine benziyor" diye anlatıyor.

➜ Barry'nin yetişkin yaşlarda 2 çocuğu var. Biri kadın, diğer erkek... Ayrıca bir erkek torun sahibi...

➜ 2021 yılında güzel bir haber geldi. Barry,13'üncü sezonda Depo Savaşları programına döndü.

Barry'nin motosiklet ve otomobil koleksiyonundan bir video...

Videoyu paylaş: