29 Kasım 2021

Love Me Again klip oyuncuları kimdir, adları nedir?

John Newman'ın Love Me Again şarkısının Youtube'daki dinlenme sayısı 927 milyona ulaştı. Şarkının klibi; birbirine aşık olan ancak aralarına engeller giren iki aşığın hikayesini anlatıyor. İki aşığın ismi de Romeo ve Juliet... Tıpkı Shakespeare'in klasikleşmiş eserindeki gibi... Romeo ve Juliet, tüm engellere rağmen tam birlikte olacakken her büyük aşkta olduğu gibi sevenler yine kavuşamıyor. Peki Love Me Again klibinde oynayan kadın ve erkek oyuncunun adı nedir? Yazımızda paylaştık.

Love Me Again'in kadın oyuncusu: Margaux Billard


Margaux Billard, 1991 yılında Fransa'da dünyaya geldi. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Giles Foreman Centre for Acting isimdeki akademide oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında oyunculuğa başladı. Sinema, kısa filmler, tiyatro oyunları ve reklamlarda rol aldı. Başrolünde oynadığı filmler arasında In Transit ve They Talk yer alıyor. Margaux gitar çalıyor ve eskrim sporunu yapıyor.

Love Me Again'in erkek oyuncusu: Tommy-Lee Winkworth


Tommy-Lee Winkworth, Londra'nın yaklaşık 50 kilometre kuzeyinde bulunan Welwyn Garden City'de 31 Temmuz 1992 tarihinde doğdu. University of East London (Doğu Londra Üniversitesi) Güzel Sanatlar'dan mezun oldu. Bir gün sokakta dururken tesadüfen keşfedildi ve mankenlik yapmaya başladı. İngiltere ve Danimarka'da mankenlik yaptı ve reklam filmlerinde oynadı. Şimdilerde mankenlik kariyerinin son demlerini yaşıyor. Eğitimini aldığı mesleği yapmaya başladı. 2018 yılında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a yerleşti. Burada halkla ilişkiler, sosyal medya ve içerik üreticisi olarak çalışıyor. Ayrıca, gönüllü olarak 5-8 yaş arasındaki çocuklara futbol antrenörlüğü yapıyor.

Margaux Billard'ın oynadığı filmlerden kısa kesitler


Tommy-Lee Winkworth'un reklam çekimlerinden görüntüler

Videoyu paylaş: