25 Ocak 2022

Feride Özdinç (TikTok fenomeni) kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu, burcu


Feride Özdinç, Tiktok dünyasının ilginç isimlerinden biri... Müzik eşliğinde çektiği Tiktok videolarıyla fenomen haline geldi. Siyah çerçeveli gözlükleri ise alametifarikası haline geldi. Tiktok'ta 2.7 milyon, Instagram'da 457 bin takipçisi var. Youtube'daki abonesi sayısı ise 229 bin. Feride Özdinç hakkında bulduğumuz tüm bilgileri bu yazımızda toplayacağız.

Boy: 1.69 metre
Kilo: 54
Doğum tarihi: 17 Mayıs 2004
Burcu: Boğa
Sevgilisi var mı? Yok (21 Ekim 2022 tarihli açıklamasından)
Nerede yaşıyor? İstanbul
Kaç yaşında? 19 yaşında

Tiktok'ır olmasaydı hangi mesleği seçerdi? Doktor

Hangi takımı tutuyor?

"Ben Galatasaraylıyım. Ama ben öncesinde Fenerbahçeliydim. Eski bir videomda beni Fenerbahçeli formamla görmüşler. Dönek değilim. Sadece yaşım büyüdükçe mantıklı olan takımı seçtim. Benim için mantıklı olan takım Galatasaray. Amcam, benim hep Galatasaraylı olmamı istiyordu. Babam da koyu Fenerbahçeli. Amcam benim her istediğimi yapıyordu, amcamı çok seviyordum. İkisinin arasında kalıyordum ama Fenerbahçeliydim. Amcam vefat edince döndüm. Garip bir döngü oldu benim için."

Gözlükleri dereceli mi, yoksa moda amacıyla mı takıyor?

"Pandemi döneminde canlı derslere başlamıştık. Diğer yandan telefondan tiktok izliyorum. Bir anda gözüm kararmaya başladı. Beslenmem zaten çöp olmuş. Cips yiyorum, kola içiyorum. Beslenmeme de dikkat etmediğim için gözlerim karardı, başım ağrıdı. Sonra doktora gittik. Numaram küçük, 0.50 miyop. Baş ağrısından dolayı da gözlük kullanıyorum. Zevkine kullanmıyorum ama gözlüğü kendime yakıştırıyorum."

Erkeklerde neye dikkat ediyor?

"Kesinlikle boy. Sonra fiziğine bakarım. Geniş omuzlu olsun. Sarışın olmasını isterim. Karakter olarak üsten bakan insanları hiçbir zaman sevmedim. Boş ego kaplı insanlardan nefret ederim. Özgüven ayrı bir şey. Özgüvenli erkekleri severim."

Aldatıldı mı?

"Aldatıldım. Ve affettiğim zamanlar oldu. Göz göre göre..."



Tiktok hesabı: ferideozdinco
Instagram hesabı: ferideozdincc

Feride Özdinç'in en çok ilgi çeken Tiktok'ları

@ferideozdinco

🧡

♬ orijinal ses - Efe can ❤️6363

@ferideozdinco

😅

♬ akımcı hyenebrunenin eziklere verdiği ses - hyenebrune


Kaynak: Feride Özdinç
Videoyu paylaş: