22 Aralık 2020

TikTok fenomeni Berke Juan kimdir | Kaç yaşında, sevgilisi kim?

TikTok fenomenlerinden Berke Juan, 4.1 milyon takipçiye ulaştı. Tiktok'tan sonra girdiği Instagram'da 1.1 milyon takipçi, Youtube'da 1.14 milyon aboneyi geçmeyi başardı. Peki Berkejuan kimdir, kaç yaşında, boyu, nerede yaşıyor, kilosu, hangi takımı tutuyor, gerçek adı nedir, sevgilisi var mı, burcu nedir gibi bilgileri derledik.


Gerçek adı: Berke Sezer Yardım
Doğum tarihi: 7 Haziran 2002
Boyu: 1.70
Kilo: 60 kilo
Nerede oturuyor: İstanbul, Ümraniye
Yaş: 20
Sevgilisi: Elif Armağan (Eylül 2021 - )
Tuttuğu takım: Galatasaray
Burcu: İkizler

Berkejuan'ın sorulara verdiği cevaplar...

➜ "Çocukluktan beri hayalimdi. Öncesinde 14 yaşından itibaren sosyal medyayı gözlemledim. 16 yaşında sosyal medyaya girdim. İlk olarak Tiktok'a girdim."

➜ "Juan ismi Juan Mata'dan geliyor. Fifa oynarken oradan geldi"

➜ "Dizi izlemem. Televizyona pek bakmam. Çoğunlukla TikTok'a bakıyorum."

➜ "İçerik üreticileri arasından en çok TikTok'ta beyazgolge'yi, Youtube'da Kafalar, Enes Batur ve Burak Güngör'yi seviyorum."

➜ "Ben hiçbir zaman sevgilimi sosyal medyaya sevgilimi yansıtmadım. Benim takipçim yüksek olabilir, onun takipçisi yüksek olabilir. Yarın-öbür gün ayrılırsak, insanların 'Sen onu var ettin, sen onu yarattın' muhabbetlerini sevmediğim için hiç yansıtmıyorum."

➜ "Yaren (Alaca) ile 2018 yılında tanıştım. İlk tanıştığımızda bir birlikteliğimiz oldu. Ama daha sonrasında arkadaş kalmaya karar verdik."

➜ "Sosyal medyada benim boyumla dalga geçiyorlar. 'Cüce' filan diyorlar. Umurumda değil boyumla dalga geçmeleri, ben boyumdan gayet memnunum."

➜ "Babamla abi-kardeş, annemle abla-kardeş gibiyimdir. Ailemle gerçekten çok farklıyım, onlar beni çok farklı bir şekilde büyüttü. İkisi de TikTok maceramda destekcim. Özellikle annem büyük destek verdi."

➜ "Normalde 7 Haziran 2002'de doğum ama kimliğimde 8 Haziran yazıyor. Bu yüzden ben 7'sinde de, 8'inde de doğum günümü kutluyorum."

Berke Juan ile Cemre Solmaz sevgili oldu mu?

"Bazı insanlar beni Cemre Solmaz ile sevgili biliyorlar. Böyle bir şey hiç olmadı. Biz tanıştığımız ilk günden beri arkadaş, kardeş, dostuz. Sevgili olmak ihtimalimiz yok.

Berke Juan'ın Tiktok'tan bir videosu...
@berkejuan

Tünaydın 😂🦁 ben elimi sana verdim 🙈

♬ Ben Elimi Sana Verdim - Mero

Instagram hesabı: berkejuan
Youtube kanalı: BerkeYardımvlog

Yazının kaynakları:
Burak Güngör, Bi' Başka, Berke Juan
Videoyu paylaş: