5 Şubat 2022

Ant Anstead (Dmax Tamirat-Tadilat sunucusu) kimdir?


Ant Anstead, Türkiye'de Dmax ve TLC kanalındaki programlar sayesinde tanıdık. Dmax kanalında Tamirat-Tadilat ve Tamir Ustası Ant Anstead programlarının sunuculuğunu yaptı. TLC'de ise o dönemki eşi Christina'nın Rüya Gibi Evler Sahilde programında yer aldı. Biz de Ant Anstead kimdir, kaç yaşında, nerede doğdu, hayat hikayesi gibi bilgilerin yer aldığı bir yazı hazırladık.

Tam adı: Anthony Richard Anstead
Doğum tarihi, yaşı: 28 Mart 1979 (43 yaşında)
Doğum yeri: İngiltere'nin Plymouth kenti
Boy: 1.88 metre

POLİSLİK YAPTI: Ant Anstead, liseyi bitirdikten sonra 1999-2006 yılları arasında emniyet teşkilatında memur ve özel kuvvet olarak görev yaptı. İki kez, görev başındaki cesaretinden dolayı ödül aldı. 2006 yılında polislikten istifa edip otomobil tutkusunu takip etmeye karar verdi ve eski otomobilleri restore etmeye başladı. Ant Anstead aynı zamanda futbolculuk kariyeri var. 17 yıl boyunca yarı profesyonel bölgesel ligde futbol oynadı, toplamda 700 maça çıktı.

TELEVİZYON HAYATI: Televizyon sektörüne girişi 2014 yılında kendi medya şirketini kurmasıyla başladı. İlk olarak The World's Most Expensive Cars isimli programını hazırladı. Daha sonra For the Love of Cars ve Building Cars Live programları geldi. Ant'ın geniş kitlelerle tanışması Tamirat-Tadilat (Wheeler Dealers) programı ile oldu. Tamirat-Tadilat uzun yıllardan beri yayında olan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip bir programdı. Ant, bu programda 2017-2019 yıllarında yer aldı. Daha sonra Tamir Ustası Ant Anstead (Ant Anstead Master Mechanic) programı başladı.

ÖZEL HAYATI: Şimdiye kadar iki kez evlendi. İlk evliliğini 2005 yılında Louise Herbert ile yaptı. Ant-Louise çiftinin 2 çocuğu oldu. Evlilikleri 12 yıl sürdü ve 2017 yılında boşandılar. 2018 yılında ise Rüya Gibi Evler programından tanıdığımız Christina ile evlendi. İkilinin bir çocuğu oldu ancak bu evlilik de ancak 3 yıl sürdü ve 2021 yılında boşandılar. Ant şu an Hollywood yıldızı Renée Zellweger ile bir birliktelik yaşıyor.

Ant Anstead ve çocukları...

Videoyu paylaş: