11 Şubat 2022

Talihimdeki Ev (TLC) sunucusu David Bromstad kimdir?


Talihimdeki Ev, (Orijinal adı My Lottery Dream Home) TLC'nin ev-dekorasyon programları arasında yer alıyor. 2015 yılında başlayan ve şimdiye kadar 9 sezon çekilen Talihimdeki Ev programını David Bromstad sunuyor. David Bromstad kimdir diye merak ediyorsanız, ünlü tasarımcı hakkında bir yazı hazırladık.

David Bromstad, 17 Ağustos 1973 tarihinde Minnesota eyaletinin Cokato bölgesinde dünyaya geldi. Annesi İsveç-Alman, babası Norveç kökenli bir aileden geliyor. Florida'da bulunan Ringling Üniversitesi'nde tasarım eğitimi aldıktan sonra Disney şirketinde çizer olarak çalışmaya başladı. David daha sonra kendi tasarım şirketini kurmaya karar verdi.

TELEVİZYON KARİYERİ

Bir arkadaşının yönlendirmesiyle Design Star isimli dekorasyon programı için seçmelere girdi. Seçmeleri kazanınca televizyon dünyasının kapıları David için açıldı. Design Star'ın sonrasında birçok programda sunuculuk ve konuk tasarımcı olarak yer aldı. David'in başrolünde olduğu programdan biri TLC kanalında da yayınlanan Talihimdeki Ev programı... Diğeri de Beach Flip isimli program...
Videoyu paylaş: