15 Şubat 2022

Tarek El Moussa ile Heather Rae Young nasıl tanıştı?


Rüya Gibi Evler programının yıldızı Tarek El Moussa ile Selling Sunset programının yıldızı Heather Rae Young, 2021 yılında evlendi. Peki Tarek ile Heather nasıl tanıştı? Hikayesini 'Tarek and Heather: The Big I Do' programında anlattılar.
Küçük bir not: Amerikalılar, 4 Temmuz'ta Bağımsızlık Günü'nü kutlar.

TAREK VE HEATHER ANLATIYOR

Tarek: "4 Temmuz 2019'da tanıştık."

Heather: "Los Angeles'ta yaşıyordum. Arkadaşım bana 'Bugün 4 Temmuz, Newport'ta bir arkadaşımın yatına binmek ister misin?' dedi. Oraya gittim, eğleniyordum. Sonra arkadaşımı Tarek'ın teknesinde gördüm."

Tarek: "Heather'ı gördüm. Onu tanımıyordum. Gidip yanına 'Ben Tarek' dedim. 'Seni tanıyorum. Çünkü 2 sene önce bana çıkma teklif ettin' dedi. Geri çekilip mesajlarıma baktım. Bana erkek arkadaşı olduğunu yazmış. 20 saniye sonra dönüp 'Hala o kişiyle misin?' dedim. 'Hayır' dedi. Ben de 'Mükemmel, seninle çıkmalıyız' dedim."

Heather: "Ben de 'Hayır' dedim. O sırada biriyle görüşüyordum ve ilişkimiz pek de iyi gitmiyordu. Birkaç hafta boyunca bana mesaj yazdı. Olası bir ilişkinin temellerini attı."

Tarek: "Onu ilk gördüğüm anda karnımda bir şeyler hissettim. Hayatınızda sadece bir-iki kez yaşayacağınız bir şey. İlk randevumuzda çok gergindim."

Heather: "Onun çok hoş ve tatlı olduğunu düşündüm. İyi bir kalbi olduğu, tatlı bir insan olduüu belli oluyordu. Etkilendim."

Tarek: "Güzel bir ilk randevuydu. İlişkimiz epey hızlı gelişti."

Heather: "Birbirimizden ayrılmaz olduk. Ona hemen aşık oldum."
Videoyu paylaş: