14 Şubat 2022

Bagaj Savaşları oyuncusu Billy kimdir?


Bagaj Savaşları programı Dmax kanalında ekrana geliyor. Orijinal adı Baggage Battles olan programda en çok ilgi çeken karakterlerden biri de Billy... Bu yazımınızda 'Bagaj Savaşları oyuncusu Billy kimdir' merak edenler için bilgiler derledik.

Tam adı: William 'Billy' Leroy
Doğum yeri: Amiens, Fransa
Kaç yaşında: Yabancı kaynaklarda kaç yaşında olduğuna dair bir bilgi yok. Ancak Instagram'dan yaptığı paylaşımlardan 60'lı yaşlarını yaşadığını anlıyoruz.
Boy: 1.91 metre

HAYATI VE KARİYERİ

➜ Billy, çocukken ailesiyle birlikte ABD'nin New York şehrine taşındı. Manhattan'ın Upper East Side bölgesinde büyüdü. Henüz 16 yaşında tiyatrolarda oyunculuk yapmaya başladı. Üniversite eğitimini Art Institute of Boston'da tamamladı.
➜ Oyunculuk kariyerine devam ederken geçinmek için başka işler de yapıyordu. 25 yaşında 200 dolara aldığı bir tabloyu 18 bin dolara satınca, antika ve ikinci el işinde iyi para olduğunu anladı ve bu işi geliştirmeye karar verdi. Oyunculuk kariyeri devam ederken, Billy's Antiques and Props (Billy'nin Antikaları ve Eşyaları) isimli dükkanını açtı.
➜ Çok sıradan bir sinema kariyeri oldu. Kısa filmlerde ve düşük bütçeli filmlerde yer aldı. 2 kısa filmin yapımcılığını üstlendi.
➜ Televizyon sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. 2012-2016 yılları arasında çekilen Bagaj Savaşları'nın tüm sezonlarında yer aldı. 2021 yılında Billy Buys Brooklyn isimli yeni bir reality şova başladı.

ÖZEL HAYATI

2005 yılında Kanadalı müzisyen Lorraine Leckie ile evlendi. İkilinin şu sıralar 15-16 yaşlarında olan bir kızları oldu.

Billy, kızı ve eşiyle birlikte...

Videoyu paylaş: