6 Şubat 2022

Reacher dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? + Konusu, oyuncuları ve fragmanı +

Yazar Lee Child'ın Jack Reacher serisi, toplam 100 milyonu aşan kitap satışıyla tüm zamanların en sevilen aksiyon serilerinden biri oldu. 27 kitaba ulaşan seri, Tom Cruise ve Rosamund Pike'ın rol aldığı ABD yapımı aksiyon, drama ve gerilim filmi Jack Reacher ile 2012 yılında vizyona girdi. Jack Reacher: Never Go Back filmi de 2016 yılında izleyicilerle buluştu.

Sevilen aksiyon karakteri Jack Reacher şimdi de dizi karakteri olarak ekranlarda. Peki Reacher dizisi hangi kanalda yayınlanıyor, nasıl izlenir?

Reacher, 4 Şubat’tan itibaren Amazon'un yayın platformu Amazon Prime üzerinden izlenebiliyor.

Jack Reacher kitapları

Jack Reacher filmleri - konusu

Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.

Reacher dizisi - konusu

Amazon Prime'dan izlemek için bağlantı - Emekli Askerî Polis Subayı Jack Reacher işlemediği bir cinayetten tutuklanınca kendini kirli polisler, karanlık iş adamları ve yozlaşmış siyasetçilerle dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulur. Aklından başka bir şeyi olmayan Reacher Margrave, Georgia'da neler döndüğünü çözmek zorunda kalacaktır. Reacher'ın ilk sezonu, Lee Child'ın uluslararası çok satan romanı The Killing Floor'a dayanıyor. Dizinin başrol oyuncuları Alan Ritchson, Malcolm Goodwin ve Willa Fitzgerald. Amazon Prime'da Türkçe dublaj ve türkçe altyazı seçenkleri mevcut.

Videoyu paylaş: