9 Şubat 2022

Deniz Aksoy (Spor spikeri) kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı?


Deniz Aksoy, spor medyasında son dönemdeki gözde isimlerden biri... Çoğunlukla basketbol alanında muhabirlik ve spikerlik yapıyor. Peki Deniz Aksoy kimdir, sevgilisi var mı, babası, biyografi bilgileri, eğitimi gibi merak edilen başlıkları derledik.

Kaç yaşında? 30 yaşında
Doğum tarihi: Mart 1993
Kaç dil biliyor? İngilizce ve İtalyanca
Sevgilisi var mı? Bilinmiyor. Açıkladığı bir ilişkisi yok.

Çocukluğu

"Babam eski ismiyle Efes Pilsen'in yıllarca doktorluğunu yaptı. O doktorluğunu yaparken ben maçlara ve antremanlara gittim. Efes Pilsen tesislerinde büyüdüm. Ben basketbola aşık bir kız çocuğuydum. Okulda voleybol takımındaydım. Sonra kız basketbol takımı kurduk, ben de kaptanı oldum. Basketbola büyük bir ilgi duydum, hala da duyuyorum."

Eğitimi

"İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra İtalya'nın Milano şehrindeki Cattolica Üniversitesi'nden burs aldım. Üniversitede Edebiyat ve Felsefe Fakültesi'ndeki Medya bölümünde okudum. Bölümün alt profili de tiyatro ve sanattı. Teoloji de zorunlu dersti. Medya, sanat, tiyatro, teoloji, felsefe, edebiyat alanlarında dersler aldım."

İş hayatı

"Eurolig final-four'larda medya asistanluğu yaptım. İlk çalıştığım final-four, İstanbul'daki final-four oldu. Hatta Fenerbahçe o final-four'da şampiyonluğa ulaşmıştı. İtalya'daki bir ajans için haberler hazırladım. Sonra İtalya'da ve İstanbul'da spor pazarlaması alanında çalıştım. Sonrasında SSport'da çalışmaya başladım."

En sevdiği film: Moneyball


Kaynak: 5N1K Yaşam
Videoyu paylaş: