28 Ekim 2020

Scottie Pippen evini gezdirdi

NBA takımı Chicago Bulls'un efsane isimlerinden Scottie Pippen, Chicago'daki evinin kapısını açtı. (Not: Evin videosunu yazımızın en altında bulabilirsiniz)

"Bu evi 2004 yılında satın aldım. Artık Los Angeles'ta yaşıyorum. Burası tatil evi oldu artık. Bazı kupalarımı burada saklıyorum. 6 NBA şampiyonluğu, All-Star MVP ödülü de burada"

"Sert kışın ardından burada güzel yaz günlerinin tadını çıkarmak Chicago'da olmanın en güzel yanı... Havuz kenarında takılıyoruz. Burada bir barbeküm var. Izgarada biftek pişirmeyi seviyorum. Burada bir alanım var. Golf toplarını arka bahçeye vuruyorum"

"Burada 8 koltuklu bir sinema salonu var. Çocuklar burada uzun süreler bilgisayar oyunu oynuyor. Ben maçları seyretmeyi seviyorum. En çok 'Die Hard' filmini seviyorum. Bruce Willis'in büyük hayranıyım"

"Burası evin en sevdiğim köşelerinden... Çocuklar için eğlence mekanı... Arkadaşlarımız buraya geliyor ve vakit geçiriyoruz. Video oyunları oynuyoruz. Havalı hokey oyunumuz var. Burada da en sevdiğimoyun olan Ms. Pac-Man var"

"Biliyorsunuz basketbol benim hayatım. Bu basketbol salonu eve ek olarak inşa edildi. Burada çok zaman geçirdim. Burasının mükemmel bir yatırım olduğunu düşünüyorum"

"Yatak odalarından bir tanesi de giriş katında... Buradan çocukları basketbol oynarlarken gözetliyorum. Genellikle onları izlediğimi bilmiyorlar"

Scottie Pippen'ın evinin videosu:

Videoyu paylaş: