28 Ekim 2020

Ya Sev Ya Sat Kanada / Jillian ve Todd kimdir ?

Ya Sev Ya Sat Kanada programı TLC kanalının ilgi çeken ev dekorasyon yapımları arasında yer alıyor... Orijinal adı Love It or List It Vancouver olan programın sunuculuklarını Jillian Harris ve Todd Talbot yapıyor. Biz de Jillian Harris ile Todd Talbot kimdir, özel hayatlarında neler yapıyorlar, kaç yaşındalar, evliler mi gibi bilgileri derlediğimiz bir yazı hazırladık.

Jillian Harris


Jillian Harris, 30 Aralık 1979 doğumlu. Ya Sev Ya Sat Kanada programı 2013 yılında başlamıştı. Yani program başladığında Jillian 34 yaşındaydı.

Jillian aslında televizyon dünyasına Ya Sev Ya Sat Kanada programından önce girdi. 2009 yılında The Bachelorette isimli çöpçatanlık programında gelin adayı olarak yer aldı. Bu programda 30 damat adayı, tek gelin adayı olan Jillian'ı etkilemeye ve evlilik masasına oturtmaya çalıştı. Ancak hiçbiri başarılı olamadı.
Jillian daha sonra aradığı aşkı buldu. 2016 yılında Justin Pasutto ile nişanladı. İkilinin 2016 yılında bir oğlu, 2018 yılında bir kızı oldu. 2 çocuklu çift hala nişanlı. Evliliği düşünüyorlar ancak 2022 yılına geldiğimizde henüz evlenmemişlerdi.

Jillian, Ya Sev Ya Sat Kanada programı dışında da birçok iş yapıyor. Nişanlasıyla birlikte çektikleri Jillian and Justin isimli bir program hazırladı. Tasarım şirketi var. Jillybox isimli markasında içinde kadınlara yönelik ürünlerin olduğu kutuları sipariş edebiliyorsunuz. Yemek kitabı çıkardı.
Aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni... Instagram hesabını 1.3 milyon kişi, Pinterest hesabını 292 bin kişi takip ediyor.

Todd Talbot


Todd, 12 Haziran 1973 tarihinde Kanada'nın Vancouver kentinde dünyaya geldi. Todd da televizyon dünyasına Ya Sev Ya Sat Kanada programından önce girmişti. Henüz 17 yaşında Hillside isimli bir gençlik dizisiyle oyunculuğa başladı. Hatta bu dizide rol arkadaşlarından biri Ryan Reynolds'tı. Daha sonra İngiltere'de oyunculuk eğitimi aldı. 2005 yılına kadar çeşitli yapımlarda ufak-tefek rollerde oynadı. Sonrasında hayatını emlakçılık ile kazanmaya başladı. 2013 yılına gelindiğinde televizyon dünyasına Ya Sev Ya Sat Kanada programıyla döndü. Todd, emlakçılık programları haricinde emlakçılık yapmaya devam ediyor.

2007 yılında oyunculuk, şarkıcılık ve mankenlik yapmış olan Rebecca Codling ile evlendi. Çiftin bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuğu var.



Videoyu paylaş: