11 Nisan 2021

Rüya Gibi Evler - Christina Haack (Anstead / El Moussa) kimdir ?

Rüya Gibi Evler ve Rüya Gibi Evler Sahilde programlarının yıldızı Christina hakkındaki yazımıza hoş geldiniz... Christina'yı önce Tarek El Moussa ile evli olduğu dönemde Christina El Moussa olarak tanıdık. Tarek'tan boşanıp Ant Anstead ile evlenince hayatına Christina Anstead ismiyle devam etti. Ant'tan da boşanınca kızlık soyadına döndü ve hayatını Christina Haack ismiyle sürdürüyor. Türkiye'de TLC kanalında yayınlanan programlar sayesiden tanıdğımız Christina kimdir, hayat hikayesi, serveti, evlilik hayatı, kaç çocuğu var, kaç yaşında gibi bilgileri derledik.


1983 YILINDA DOĞDU: Christina, 9 Temmuz 1983 tarihinde Orange County bölgesinde dünyaya geldi. Kendisinden 10 yaş küçük bir kız kardeşi var. San Diego Eyalet Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra 21 yaşındayken emlakçı lisansını aldı. Emlakçı ofisinde çalışırken gelecekteki eşi Tarek El Moussa ile tanıştı. İkili 2006 yılında birlikte yaşamaya başladı. 2009 yılında da evlendiler.

PARASAL KRİZE GİRDİLER: Christina ve Tarek, 2008 yılındaki küresel krizden çok etkilendi. Hayat tarzlarını tamamen değiştirmek zorunda kaldılar. Ayda 6 bin dolar ödedikleri evden çıkıp aylık 700 dolar kira verdikleri apartman dairesine geçmek zorunda kaldılar. Emlakçılık işi tek başına yeterli olmayınca ev yenileme işine girdiler. Pete ismindeki arkadaşları ikilinin yatırımcısı oldu ve ilk yenileme işinden 34 bin dolar kazanmayı başardılar. İkilinin 2010 yılında Taylor adını verdikleri bir kızları, 2015 yılında Brayden adını verdikleri bir oğulları oldu.

İLK BÖLÜM 2013 YILINDA YAYINLANDI: İkili, ev yenileme işini yaparken bir video çekmeye karar verdi. Çektikleri videoyu ünlü bir emlak kanalı olan HGTV'ye gönderdiler. Deneme videosu beğenilince Rüya Gibi Evler (Flip or Flop) serisi başladı. İlk bölüm 2013 yılında yayınlandı. Program zamanla HGTV'nin en çok izlenen programlarından biri oldu. Bu sayede Christina ve Tarek'ın büyük bir üne kavuştu. 2014 yılında ekranan gelen bir Rüya Gibi Evler bölümünü 1.7 milyon kişi seyretti. Bu hem Rüya Gibi Evler'de hem de HGTV kanalında en çok izlenen program bölümü oldu.

BOŞANMA REYTİNGLERE YARADI: Christina ve Tarek'ın evliliğindeki sorunlar ikilinin 2016 yılında evlerini ayırmasına neden oldu. 2018 yılında da resmen boşandılar. Yine de ikili ortak işlerini yarıda kesmemeyi tercih etti. Hem ortak ev yenileme işleri, hem de Rüya Gibi Evler programı devam etti. Boşanma, ikilinin şöhretlerini daha da artmasına neden oldu. Boşanma sonrası çekilen Rüya Gibi Evler bölümleri yüzde 18 daha fazla reyting aldı.

İkinci evlilik: İkinci evliliğini Ant Anstead ile 2018 yılında yaptı. Christina ile Ant'ın Hudson London adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak ikili 2020 yılında boşandı.

➜  İkinci TV programı 2019 yılında Christina Rüya Gibi Evler Sahilde (Christina on the Coast) programı başladı. Rüya Gibi Evler Sahilde programında ev yenilmenin yanı sıra Christina'nın özel hayatından kesitler de yer aldı.

➜ Yan gelirleri: Mart 2020'de Cara Clark isimli beslenme uzmanı ile birlikte The Wellness Remodel isimli bir kitap çıkardı. Bir başka girişimi de tasarımcılık alanında oldu. Christina Home Designs markası ile mobilya ve ev eşyaları satmaya başladı.

➜ Boyu-kilosu: Christina 1,75 boyunda ve 58 kilo. Instagram'da 1.7 milyon takipçisi var.





Christina'nın 16 yaşındaki fotoğrafı... 
Videoyu paylaş: