3 Mayıs 2020

IKEA evleri, dekorasyon fikirleri

Birçok kişinin bütçesine uygun ev dekorasyon ürünleri sunma fikrinden doğan ve sürdürülebilirliği önemseyen IKEA konsepti işlevsellik, kalite, tasarım ve değer kavramlarını bir araya getiriyor. Tasarım ürünlerin bu uygun fiyatlarını mümkün kılan bazı detaylar var; çoğu ürünün montajsız satılması ve nakliye ücretinin müşteri tarafından karşılanması gibi. Bu durum aslında IKEA'yı sektöründeki en dinamik marka haline getiriyor. + IKEA hakkında ilginç bir bilgi: Küçük bir İsveç köyü olan Älmhult’da, posta yollu katalog üzerinden satış yapan küçük bir işletme olarak kuruldu. Bugün de tasarımdan sorumlu IKEA genel merkezi çalışmalarına aynı yerde devam ediyor. + IKEA ürünleri ile evler için gündelik problemleri çözmeye yönelik pratik yaklaşımlar sunuyor. Evin için en iyi IKEA ürünlerini arıyorsan, dekorasyon fikirleri almak işine yarayabilir. İşte IKEA alışverişi öncesinde izlemen gereken videolar, evlerin öncesi - sonrası hallerini görmek ilham verecek.

Oda düzenleme / Çilem Akar Youtube kanalı
IKEA'da bir alışveriş günü ve sonrasında evdeki büyük değişim... + Ve bir gelenek: IKEA ürünlerinin montajı için bir arkadaştan yardım almak. +
Evde Yeni Fikirler: Aksesuar Değişimi / IKEA Youtube kanalı
IKEA aksesuarları bir evi nasıl değiştirir? Evini baştan yaratmak herkesin isteği ama belki de detaylardan başlamak gerek.
Ev dekorasyonu / Beliz Şen Youtube kanalı
Beliz'in IKEA alışverişine şarkılarıyla tanıdığımız teyzesi Bengü de eşlik etmiş. Alışveriş listesi tüm videolarda gördüğümüz bir ortak nokta olarak burada da karşımıza çıkıyor. Birçok seçenek arasından en iyisini bulmak için galiba önce alışveriş listesi yapmak şart.
Favori Ikea Ürünlerim - Ev Düzenleme / İrem Güzey Youtube kanalı
Hangi IKEA ürünü nerede kullanılır?
Yeni oda turu / Ezgi Elif Youtube kanalı
Tamamen IKEA ürünleri ile dekore edilmiş bir oda...
Ev turu - Ikea Alışverişim - Odamı Düzenliyorum - Mobilyalarımı Kendim Kurdum / Aleyna Atalar Youtube kanalı
Alışveriş sonrası montaj aşamasıyla birlikte odanın yeni hali...
Bu ev tamamen IKEA'dan döşenmiş, ucuza dekorasyon / Simla Canpolat Youtube kanalı
Tamamen IKEA'dan minimalist şekilde döşenmiş evde tur...

+ “Güzel ürünler neden yalnızca küçük bir kitle için üretiliyor? Kaliteli tasarım ve işlev düşük fiyatlarda da erişilebilir olmalıdır.” – IKEA Kurucusu Ingvar Kamprad +

Videoyu paylaş: