9 Mayıs 2020

Kavak Yelleri oyuncuları Dön Bak Dünyaya klibinde + Yıllar sonra yeniden +

Daha dün gibi Kavak Yelleri'nin Kanal D'de gösterilmeye başlaması... Ama yıllar olmuş işte. Oyuncular değişmiş, o gençlik dizisinin izleyicileri 'büyümüş'. Zihinlerde değişmeden kalan ise o güzel şarkılar. Ve bugün Kavak Yelleri dizisi ekibi çok hoş bir sürprize imza attı. Pinhani grubunun Dön Bak Dünyaya şarkısı için yeniden ortak bir çalışmaya imza attı. + Kavak Yelleri oyuncularının son hali seni biraz şaşırtabilir. +
Kavak Yelleri Ekibi & Pinhani - Dön Bak Dünyaya
Şarkı için çekilen bu yeni klip Pinhani Youtube kanalında şu notla paylaşıldı: "2007'de başlayıp 2011'de sona eren 'Kavak Yelleri', oyuncular ve teknik ekip için bitmeyen çekimler, ev gibi süslenen otel odaları, derin dostluklar, büyük başlangıçlar, kıymetli öğretiler içeren unutulmaz bir deneyimdi. Keza bizim için de bir çoğu geçerli. Onlarla çok güzel şeyler paylaşmış olsak da onların şöhretinden istifade etmek hiçbir zaman aklımıza gelmedi. Bu yüzden birlikte bir 'iş'imiz olmadı. Elbette bizi hep desteklediler, konserlerimize geldiler, dostluklarını hep hissettirdiler. Biz de onlar her ekrana çıktıklarında milli takım kazanmış gibi gururlandık. Bu defa ise kendi aralarında eski günlerin anısına bizim şarkımıza bir video çektiler, biz ise sonradan dahil olduk. Bunu onlardan istemiş olsak bu kadar içimize sinmezdi. Demek ki birlikte geçirdiğimiz onca zamanın ölünceye kadar bir kıymeti varmış. Sağ olsunlar, var olsunlar."
Kavak Yelleri 1. bölüm
Kavak Yelleri'nin ilk bölümünü hatırlarken, dizi hakkında bazı bilgiler verelim: Kavak Yelleri, Seferihisar'da ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmişti. İlk gösterimini 31 Mayıs 2007'de Kanal D'de yapmış ve 30 Ağustos 2011'de ise "Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü" isimli 170. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Dizide bir Ege kasabası olan Seferihisar'da yaşayan Deniz (İbrahim Kendirci), Aslı (Pelin Karahan), Efe (Dağhan Külegeç) ve Mine'nin (Aslı Enver) hikâyeleri anlatılıyordu.
Kavak Yelleri oyuncuları / dizi kadrosu
Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Sarp Apak, Ceren Moray, Cemil Büyükdöğerli, Emre Ertunç, Ferit Aktuğ, Nil Günal, Lale Mansur.
Kavak Yelleri jeneriği
Jenerik müziği: Pinhani - Hele bi gel
Videoyu paylaş: