18 Aralık 2020

Orhan Çayan (TikTok @beyazgolge) kimdir, kardeşleri, kaç yaşında ?


TikTok fenomeni Orhan Çayan, beyazgolge isimliyle 5.8 milyon takipçiye ulaştı. Bu yazıda Beyaz Gölge Orhan Çayan kimdir, kaç yaşında, nereden mezun, mesleği nedir, kaç kardeşi var gibi birçok soruya cevap vereceğiz.

➜ Orhan Çayan 1993 doğumlu.
➜ Selçuk Üniversitesi gıda bölümü mezunu, mesleği gıda teknikerliği...
➜ Bir kız ve bir erkek kardeşi var. Erkek kardeşinden 2 yıl, kız kardeşinden 9 yaş büyük.

TikTok hesabı: beyazgolge
Instagram hesabı: beyaz.golgee
Youtube kanalı: BeyazGölgeOfficial

Orhan Çayan'ın kendi Youtube kanalında yaptığı röportajda söyledikleri...

Sosyal medyaya nasıl başladın?

"Sosyal medyaya Instagram'da başladım. 8 ay boyunca Instagram'a video çektim. Haftada bir video çekiyordum. Çekmiş olduğum videolar hiç izlenmedi. O kadar kötü videolar çektim ki, izleyenlerden özür dilerim. Acemilik dönemlerimdi. Ben de bıraktım. İki hafta sonra kardeşim, TikTok'ta müzik çıktığını ve orada videolar çekmemi istedi. 2018 yılında TikTok'a giriş yaptım. İyi ki girmişim. Çok güzel insanlara ulaştım, çok iyi arkadaşlıklar edindim. Çok güzel videolar çektiğimi düşünüyorum."

Beyaz Gölge adı nereden geliyor?

"İstedim ki, yapmış olduğum videolarla farkındalık katabileyim. İnsanlara iyi bir davranış sunup onları iyiliğ teşvik edebileyim istedim. Kullanıcı adımı da buna göre seçtim. Beyaz rengi, iyiliği temsil eder. Gölge de görünmezliği temsil eder. 'İyilik yap ama görünme'. Bu yüzden @beyazgolge"

Videolarla kaç saat uğraşıyorsun?

"Gerçekten çok uğraşıyorum. Bir videoyu çekmem, en az 2 saat sürüyor, 8 saatimi alan videolar da oldu. Çok fazla mekan, kıyaft kullandığım oluyor. Bu da video hazırlama süresini artırıyor. Bir gün önceden arkadaşlarımı arıyorum, konsepte uygun olsun diye onlara kıyafet ayarlıyorum, her birini arabayla evlerinden tek tek alıyorum. Videolarımın en iyisi olması için sürekli uğraşan bir insanım. Çok fazla kayıt alıyorum. 40 parçadan oluşan bir videonun çekimi 140-150 parça oluyor. Kötü olduğunu düşündüğüm kayıtları eleyerek, sadece en iyi olduğunu düşündüğüm sahneleri ekliyorum."

Gerçek hayatından yardım ediyor musun, yoksa videolarda mı öyle gösteriyorsun?

"Gerçek hayatımda tabii ki yardımlar ediyorum. Sadece videolar için yapıyor olsaydım, size bu kadar samimi gelmezdi. Yaptığım yardımları asla göstermeyi düşünmüyorum."

Orhan Çayan'ın TikTok'taki iki videosu:
@beyazgolge

@sosyalistdeli @beyzacayan @_oguzhanarslan

♬ orijinal ses - Orhan Çayan

@beyazgolge

@sosyalistdeli @_oguzhanarslan @beyzacayan ❤️

♬ orijinal ses - Orhan Çayan
Videoyu paylaş: