21 Aralık 2020

Restoran Sırları sunucusu Charles Stiles kimdir ?


Restoran Sırları, Dmax'te yayınlanan programlar arasında... Orijinal ismi Mystery Diners olan programın sunucusu Charles Stiles, aynı zamanda sıkıntı yaşayan restoran sahiplerine yardım eden ekibin başı olarak görev yapıyor. Charles Stiles'ın kim olduğuna dair bir yazı hazırladık.

KOMİ OLARAK İŞE BAŞLADI

➜ Charles Stiles, 1 Mayıs 1965 tarihinde Las Vegas'ta dünyaya geldi. Çalışma hayatına lisede okurken komi ve aşçı yardımcısı olarak atıldı. Liseden mezun olduktan sonra bir süre daha restoranlarda çalıştı. Peşinden özel bir meslek yüksek okulunun pazarlama kısmında çalıştı.

➜ İflas ettiği için icradan satılan bir mağaza zincirinin başına geçti. Burada çalışanları eğitmekle işe başladı ve düzenli olarak müşteri memnuniyetini takip etti. Charles Stiles'ın yönetiminde şirket kar etmeye başladı. Bunu duyan birkaç mağaza ve restoran kendisinden danışmaklık teklifi alınca kendi işini kurmaya karar verdi.

DANIŞMANLIK ŞİRKETİ SAHİBİ

➜ 1996 yılında Business Evaluation Services isimli şirketini kurdu. Bu şirket, mağaza ya da restoranlara nerede hatalı olduklarına dair danışmanlık hizmeti veriyor. Müşterileri arasında Disney, Microsoft, Subway, Skechers, Tommy Hilfiger gibi firmalar da var.

➜ Charles Stiles, yıllar içinde bu alanda ülkenin en önemli uzmanlarından biri haline geldi. 2012 yılında Restoran Sırları isimli televizyon programı başladı. ABD'de Food Network kanalında ekrana gelen yapım 2016 yılına kadar devam etti. Charles Stiles, yayınlanan 142 bölümün tamamında sunucu ve ekip lideri olarak görev yaptı.

➜ Charles Stiles'in 3 yetişkin kızı ve 2 torunu var.

Videoyu paylaş: