11 Aralık 2020

Kalabalık Aile | Adam Busby kimdir, ne iş yapıyor ?


Kalabalık Aile programında beşizlerin babası Adam Busby kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, çocuklarla yaşamın nasıl olduğuna dair bilgiler hazırladık. Kalabalık Aile, orijinal adıyla OutDaughtered, TLC kanalının sevilen programlarından biri... Program Busby ailesinin günlük hayatını anlatıyor. Adam ile Danielle çiftinin 6 kız çocukları var. Biri ablaları, diğer kızlar ise beşiz.

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLARAK ÇALIŞTI

Adam Busby, 10 Haziran 1982 tarihinde Louisiana eyaletinin Lake Charles bölgesinde dünyaya geldi. Süpermarket zinciri Target'ta çalışırken Danielle ile tanıştı. İkili evlenince Teksas eyaletinin Houstan kentine taşındı. Adam, 2018 yılına kadar müşteri temsilcisi olarak çalıştı. Artık kendi medya şirketini yönetiyor. Kalabalık Aile dışında Busby'lerin It's a Buzz World isimli bir Youtube kanalı da var. 1.4 milyon takipçisi olan kanaldaki videolar yaklaşık 250 milyon kez izlenmiş durumda. Ayrıca hem Adam'ın hem de Danielle'in 1'er milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesapları var. Bunlardan gelecek gelir bile bir şirketi idame ettirmeye yetebilir.

Adam, baba olduktan sonra psikolojik sorunlar da yaşadı. Bir erkek olsa da 'doğum sonrası depresyon' tedavisi görmek zorunda kaldı.

"GECE YARISI BİLE YARDIMA GELENLER OLDU"

Adam, beşizlerin aileye katılma ve sonrasında yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

"Bizim çocuğumuz olmuyordu aslında. Büyük kızımız Blayke'in gelmesini uzun süre bekledik. Daha sonra ona bir kardeş yapmaya karar verdik. Doktorumuz da daha önce ne yaptıysak aynısını yapmamızı tavsiye etti. Sadece 2 ay sonra Danielle hamile kaldı. Danielle doğum yapıp eve döndük. Her şey büyümeye başlıyor. Araba büyüyor, ev büyüyor, elbette sorunlar da büyüyor. Ben bunu saklamaya çalıştım, hep içime attım. Ama bunun hiçbir yararı olmadı, hatta daha da kötüleşti. Yaklaşık 2 yıl böyle geçti. Bir gün Danielle beni karşısına aldı ve yardım almam gerektiğini söyledi. Bir danışmana gittim ve sorunlarımla yüzleşmeye ve çözmeye başladım.


Çocukların doğduğu ilk dönem ailemizden kimse yoktu. Sonrasında bizim yaşadığımız bölgeye taşındılar ama o zamanlar Louisiana'da yaşıyorlardı. Kilisemizden çok yardım aldık. Danielle askeri bir disiplinle zaman çizergesi hazırlıyordu. Kilisedeki insanlar müsait olduğu zamanların karşısına kendi isimlerini yazıp o gün ve saatte bize yardıma geliyorlardı. Gece yarısı bile gelen insanlar oluyordu. Bebeklerle ilgileniyorlardı. Bugün bile yardıma gelen birkaç kişi var. Çamaşırlarda yardım ediyorlar ya da çocuklarla oyun oynuyorlar"



Adam ile beşizlerin açık ara en çok izlenen videosu...



Röportaj kaynak: First Class Fatherhood
Videoyu paylaş: